Ti melyik mellett pártoltok! IOS vagy Android?
Nekem az iOS jobban tetszik , mint az android , vagy a wp , nekem sokkal jobban bejön az ,hogy nincs kezdőképernyő , bárhová eljut az ember , csak 2 x megnyomja a telót , egyszerű a kezelése , már több mint 1 éve megvan , nem lassult be , olyan mintha most vettem volna ki a dobozból
és még az tetszik ,hogy mindent átvizsgálnak mielőtt bekerül az appstore ba
iOS. 30 éves vagyok, nem akarok ROM-okkal mókolni, fontos a stabilitás.
Kollégám most cseréli le a galaxy S2-jét egy gagyi nokiára, besokallt: harmadjára fordult elő 1 hónapon belül, hogy a telefonja magától, beavatkozás nélkül kikapcsolt, lefagyott, nem adott életjelet, ameddig újra nem indította egy akku levétellel.
Volt, hogy fél napig nem volt elérhető pl. egy ilyen miatt.
Én Android mellett állok!
Számomra fontos a kezdőképernyő, testreszabhatóbb is , nem olyan egyhangú mint az iOS és nem mellesleg még olcsóbb is!
Szóval ANDROID!
Itt említem, hogy a wp7-nek sincsen kezdőképernyője.
De valahogy az ios gördülékenyebb szebb, atlátható.
Az android se rossz, csak kezelőfelület keérdése. Míg a Timescape vagy a Touch wizz vagy a sense brutál jó, és szép, addig az alap android egy ízléstelen mezitlábas típus. A wp7 meg azért is szép, mert tele van animálva, és stílusosak a csempék.
Ez az én véleményem, ezek egyénenként változnak.
Egyébként ios, mivel szép (maga a telefon is) és mert az egyik leggördülékenyebb rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!