Ti melyik mellett pártoltok! IOS vagy Android?
Figyelt kérdés
Ki melyik mellett pártol? Személy szerint iOS, sokkal kezelhetőbb, kifinultabb és emberbarát. Nem olyan komplikált mint az andro. Várom a véleményeket!2011. dec. 27. 01:34
1/18 anonim válasza:
a kettőből kéne egyet csinálni, bár nekem nincs olyan telefon ami tetszik, szóval én terveznék egyet magamnak tudásra is:) bár Motorola párti vagyok, az Ios is jó de nekem kicsik a gombok és olyan fura az sms írás
2/18 anonim válasza:
én szerintem mindegyik ugyanarra képes, mindegyik nagyon jó rendszer. teljesen szubjektív a téma. szerintem a döntő kérdés, hogy
maximálisán egyszerű, már-már primitív elegancia
testreszabhatóság
a kettő sose megy együtt, ami a kinézetet illeti.
wp7, ios elegáns
android testreszabható
egyedül a symbain, amelyik egyikbe se tartozik :D
3/18 anonim válasza:
A masodiknak reszbenn igaza van. Habar az hogy mi elegans es mi nem, az egyentol fugg. Szerintem az iOS kinezete gyerekes. A WP7 tenyleg elegans szerintem is. Az meg hogy az android nem elegans, az szamomra eleg erdekes. Nem lattal mar HTC-t? Azert ha a Sense UI nem elegans, akkor mi az? :P
4/18 vachement_con válasza:
én az IOS választanám, jobbak rajta a játékok xd
5/18 szabikkaa válasza:
Igazából IOS-ra szavazok(legalább is nekem az jön be legjobban)2 éve vettem 1 Nokia x6-ot ugye Symbian örültem neki akkoriban erősnek és gyorsnak számított aztán 4 hónapja beújítottam egy Samsung GSII-re hát mitmondjak nem voltam elragadtatva tőle... 2 magos proci de ha gyorsan húzom a képeket akadozik?! ELis adtam és inkább vettem egy iPhone 4-et hát lehet , hogy egymagos de , meg zártabb de nekem nagyon bejön de ez szubjekív vélemény... off: bocsi , hogy hosszú lett
6/18 anonim válasza:
ne mondd már, hogy Galaxy S II-n szaggat a képnézegető, amíg a wildfire s-emen vígan elfut
7/18 anonim válasza:
szabika, ha tenyleg lett volna galaxy S II-d akkor nem beszelnel hulyesegeket.
8/18 anonim válasza:
szerintem mind2 jó de alapvető külömbség h még az apple mindíg csak a csúcskategóriát csinálja addig az android ból olcsó mobilok is vannak és azok nyilván sokkal lassabak de ezt sokan elfelejtik és az iphone hoz hasonlítgatják,,, helyette ink a csúcs androidokkal kéne pl nem hiszem h egy htc sensation sokkal szarabb lenne az ájfon 4 nél
9/18 anonim válasza:
iOS. hiába az iOS-ból évente kijön 1,2 teló, de mégis jól viszik, és mellesleg nagyon jó rendszer, jól optimizált. az android (idézem) "parasztvakítás". Minden jót fecsegnek róla, hogy így meg úgy, ezt tudja meg azt stb.. azt egy ember vagy egy szakember nem tudja kezelni, tele vannak fórumok mit hogyan kell.. iOS egy jó rendszer, az AppStore-ban értelmes cuccok vannak (nem mint a vírusos Marketen). igaz drága az iphone, de megéri az árát. 3Gs-től felfele persze mert azok kapják a supportot manapság :)
10/18 anonim válasza:
azok a bizonyos fórumok nem arról szólnak h. hogy kell kezelni egy kib@szott telefont hanem h. hogyan lehet méggyorsabb megcsinálni stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!