Ha nem fizetek elő semmilyen internetszolgáltatásra a T-moble-nál akkor nem is használhatom 30asként a zero ingyenes facebookot?
Mindenképpen kell, a honlapon azt írják, hogy a netstart is elég. DE! Nem ajánlom! Inkább válaszd a legolcsóbbat! Írásodból ítélve okostelefonod van, ahhoz egyáltalán nem szabad a netstartot választani!!!
Ha időjárást frissít vagy e-mailt szinkronizál vagy bármilyen apróság is sok pénzbe kerülne!
Ha csak a fb miatt akkor a wifi is bőven elég szerintem, nem kell mobilnet. Ha létfontosságú akkor válassz valami havidíjasat!
@21:42
Miért nem szabad netstartot okostelefonra? Én fél évig használtam, soha egy fillért nem vont le... Ha már valakinek okostelefonja van, illik tudni használni.
LOL, egyszer nagyon le lettem pontozva mert ajánlottam... :D
Csak abból indultam ki, hogy a kérdező nem tudta visszaolvasni azt az 1000 kérdést amit feltettek, plusz nem tudott felmenni a t-mobile honlapjára információért, akkor nem biztos, hogy az okostelefonon átlátja ezeket a dolgokat. (Nem sértés.)
Na ez mondjuk jogos. :)
Ettől függetlenül tényleg szörnyű, ami tudatlanság van az okostelefonokat illetően.
az a gáz hogy végig olvastam ezeket gyakorin meg a tmobilen is fenn voltam ha meg már annyira érdekel milyen a telom akk tessék: Samsung B7722
de csak akk tok netezni ha van nyílt wifi (pl mekibe) és jo lett vna ha már 30as vagyok hogy bárhol ra tudnék menni a facebookra...
am meg tényleg nem vagyok hozzáértö de eddig ami kellett az minden ment am meg azért van ez itt hogy kérdezzek!(:
köszi az eddigi válaszokat!
De ha végig olvastad akkor mi nem volt világos?? Szerintem mindenhol érthetően leírva, a t-mobile oldalán ki van emelve, hogy kell hozzá valamilyen internetdíjcsomag, ami akár lehet a netstart is. Megfelelő internet beállítások (ami a szolgáltatótól vásárolt telefonban megvannak) a telefonban és ennyi.
Ha normálisan olvastad volna el és értelmeznéd a dolgokat, akkor rájöhetnél, hogy nincsenek meg a beállítások. Ugyanis a telefonod 2 simes, és ilyeneket szolgáltatónál nem lehet kapni. Így a telefonban lévő net beállítások gyári állapoton vannak, tehát semmi nincs beállítva. Tehát felhívod a 1430-at és ügyintézőtől lekéred a beállításokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!