Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy 3 I5800 segitség?

Samsung galaxy 3 I5800 segitség?

Figyelt kérdés

frissitettem a telefonomat 2.1-röl 2.2-re kiessel,de nekem az tünt fel hogy kicsit lassabb,néha megfagy,ok nelkül ujra indul a zenelejátszó mindig lefagy.

MI A FRANC BAJA VAN!!??!?

Ja es nem ugy volt ha frissitem 2.2 akkor lehetne beallitani live wallpapert?,es neten lehetne flash tartalmakat nezni?

2011. dec. 25. 20:04
 1/1 anonim ***** válasza:

A flash az a hardver miatt nem fog menni. 2.2-nél már van ugyan flash támogatás, de az armv6-os proci miatt ez nem fog megvalósulni. A live wallpapper meg már 2.1-től benne van a rendszerbe, de valamiért ez le lett tiltva Galaxy 3-on. Ezen semmiféle frissítéssel nem tudsz mit kezdeni. Viszont nem hivatalos megoldásokkal meg lehet oldani, hogy menjen.

Ha frissítés után nem csináltál gyári visszaállítást akkor előfordulhatnak újraindulások. Csinálj egy gyári visszaállítást és remélhetőleg minden jó lesz.

2011. dec. 25. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!