Segítség, melyiket?
Figyelt kérdés
Van két telefon ami nagyon tetszik.:) és nem tudok dönteni, remélem ti segítetek :) az egyik telefon azért tetszik ( Samsung Galaxy s2) mert nagy kijelzős és jobban tudok internetezni, és hát nagyon tetszenek az ilyen lekerekítet tipusú telefonok. másik telefon Iphone 4s :) gyöngyörű képeket csinál. Ezekre használnám: Internet (wi-fi), telefonálás, sms, és gps. Előre is köszönöm a válaszokat :) ja és legyetekszíves leírni hogy miért is jobb valamelyik telefon :)2011. dec. 20. 18:18
1/7 anonim válasza:
S2, mert nem azért ennyi az ára, mert rajta van a Samsung felirat.
Nekem bevált a telefon. Mindenben gyors, személyre szabható.
Az almában meg csak 1 menü van, ahol az alkalmazások vannak, s mellesleg drága is sokkal.
2/7 anonim válasza:
Nagyon troll vonzó kérdés, almafanok és samimatyik egymás ellen, de használhattad volna a keresőt és most jópár arányromlást megúszhattunk volna. Én azon vagyok (nekem Galaxy S2 van) hogy itt már kinézettől függ. Ha netre használod egyértelműen jobb a nagyobb kijelző, de mivel mindkét telefon kb. ugyan azt tudja, ezért azt válaszd amelyik külsőre jobban tetszik
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. dec. 20. 18:26
4/7 anonim válasza:
Nekem iPhone 4-em van (és nem vagyok applefan mielőtt ezzel jönnétek) Én nagyon megvagyok elégedve a telefonnal és bárkinek ajánlom! internetezésre tökéletes! rengeteg alkalmazás van rá (AppStore) a kijelzője nagyon szép és kontrasztos és a fényképezője is nagyon szép képeket csinál (habár a vakuja egy nagy rakás sz@r csak nagyon sötétbe és közelre jó) igaz hogy csak egy menüje van de engem ez egyáltalán nem zavar sőt nekem tetszik is és a nem szokott lefagyni (vagyis az enyém még nem) mondjuk ha okos telefont veszel megéri előfizetni internetre (ha nem is a legdrágábbra de egy 1 GB-osra) Telefonálás, sms, gps szerintem ugyan olyan mint a többi telefonban. A Samsungról igazából nem sokat tudok írni mert még nem használtam hosszabb távon csak boltban próbáltam ki párszor de akkor nem tűnt rossznak. Mondjuk én olyanokat olvastam/hallottam róla hogy gyakran lefagy meg hogy a Samsung nem a legjobb telefonokat gyártja, de nem tudom hogy ez igaz e, szóval én is kíváncsi lennék hogy mi az igazság? remélem hogy segítettem
5/7 anonim válasza:
Hát, az S2 nem fagyott még 1x sem. Egyik ismerősömnek az Ace-ja sem, szóval max az ez alatti készülékek fagynak, de 1 alsókategóriást nem viszonyítunk 1 csúcskategóriás készülékhez. Valaki azt szereti, van aki a másikat. Ember függő igazából, meg, hogy mit szeretne az ember vele csinálni. Nekem a személyreszabhatósága miatt tetszik az Android. Szóval, nem fagynak, semmi bajuk nincs. A minőséget xarozzák mindenhol, de ha nem fognak 1-t, akkor nem tudják, mert csak képekről látják. Az alma az üveg miatt nem tetszik még, mert, ha esik 1-t, akkor reped az üveg rajta.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) megvettem az iphone 4s-t és nagyon jó !!
2011. dec. 22. 18:59
7/7 anonim válasza:
ha veszel rá jó tököt nem törik össze :) vagy csak ha nagyot esik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!