Motorola Defy+, Samsung Galaxy S vagy Galaxy W?
Figyelt kérdés
Olvastam az ezzel kapcsolatos kérdéseket, de pontosan ilyen kérdést még nem láttam. Még ott, hogy a defy és az s között miért az S a jobb vélemények szerint, megértettem. De hamár ezek a választási lehetőségek, szerintem Defy+ vagy Galaxy W az igazi kérdés. Azt olvastam meg láttam tesztekben a W-ről, hogy hiába 1,4ghz, nem túl jó rendszerű. A Defy+ majdhogynem csak jót hallottam/láttam, akksiban se rossz, strapabíró, erős rendszerű, főleg a tényleges alap 1ghz-vel és -sok véleménnyel ellentétben- szerintem szép és ha láttam is már szebb telefont, de szebb, mint a galaxyk. 3,7-es képernyőméret mindkettőnél adott. 2.3as rendszer, míg Snél 2.1. Amik miatt van a kérdésben az S, mert nagyobb a kijelzője, nem sokkal, de mégis. Az sem akármilyen, amoled és 4-es, illetve 8gb belső memóriája van. Mondjuk a memória a legkevesebb, mert Defy+ban kb 1,2gb belső+ 2gb kártya van, tehát az még nem is olyan lényeges. Ja, és galaxy s kezeli a HD-t bár nem tudom mennyire használnám ki a hd filmnézést, de a felvétel talán számít egy kicsit. Ezeken kívűl igazából nem is gondolkozom az s-ben, és az igazat megvallva én jobban húzódom a W és Defy+ közül a motorola felé a tesztek alapján. Köszönöm a válaszokat.2011. dec. 24. 23:39
1/7 anonim válasza:
HA strapatelefon kell akkor Defy!
Ha nem akkor W!
3/7 anonim válasza:
Ha szeretsz játszani, illetve sok filmet nézel a telefonon akkor a Galaxy S a nyerő... GPU sokkal erősebb, beépítve támogatja az elterjedt videoformátumokat, AMOLED-en filmnézés pedig nagyon fasza.. :)
4/7 anonim válasza:
Jah.. a Galaxy S már nem 2.1-es hanem 2.3.4 Gingerbread-del érhető el kishazánkban.. :) Ha mégis 2.1-est kapsz rádugod a gépre és hivatalosan frissíted 2.3-ra..
5/7 anonim válasza:
és procija 1,6ghz-re is felhúzhatod (s:D)
6/7 A kérdező kommentje:
Én játszanék is rajta, filmet kevésbé néznék és lényegében azért választanám a Defyt, mert az akksi elég jó, nekem meg inkább az a szempont. Magamat ismerve nem hiszem, hogy húzogatni fogom az akksit, meg androidokat váltok (persze frissítés még biztos menne lazán nekem is). Első androidos telefonom lenne és kettős érzésem van, annyira nem vagyok meglepve, hogy az S-t ennyire dícsérik, de talán kicsit több szavazatra számítottam defy-re. Szerintem az lesz a végén, hogy bemegyek egy üzletbe és mindegyiket kipróbálom a végén meg azt veszem, aminek fogása is jobb meg mittudomén :-) Az a baj, hogy nincs olyan ismerős, akinek akármelyik is lenne a három közül, mindenkinek "csak" galaxy 3 meg mini meg ilyenek vannak, oké kezelőfelület nagyjából ugyan az (bár nem nagyon tetszik a samsungnál), de egy szó, mint száz, nem tudtam még kipróbálni, mennyire is isteni ez az amoled kijelző, tehát érdeklődéssel várom a napot. Köszönöm az eddigi válaszokat és szívesen várok további véleményeket is! Üdv
2011. dec. 26. 00:07
7/7 A kérdező kommentje:
*akartam mondani, a procit húzogatni :)
2011. dec. 26. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!