Melyik mobil telefont válasszam ezek közül?
Figyelt kérdés
"sorrend" :
Galaxy Gio, Ace
Sony Live
Xperia mini
2011. dec. 24. 22:27
11/20 A kérdező kommentje:
k*vajo :D köszi helpet. nem is olyan drága...de ha elfogy zsé, akkor deaktiválódik? lehet hülye kérdés xd mármint arra célzok, hogy facebook ingyenes..
2011. dec. 26. 13:44
12/20 anonim válasza:
Ha elfogy a "zsé" akkor felfüggesztik és újraaktiválódik amint feltöltöd a kártyát. Lejárat előtt nézz rá az egyenlegre és tölts fel valamennyit, hogy le tudják vonni...
13/20 A kérdező kommentje:
okok értem ,de találtam egy jobbat talán, a net start csomag, ami 10kb=13 forint, ha csak facebookozok, akkor az elvileg ingyenes! szerintem ez lesz :D erre ujitok, telenortol pedig egy Sony Live :D
2011. dec. 26. 14:01
14/20 anonim válasza:
Hagyd a netstartot, arra a gatyád is rámegy. Hiába csak a facebook-ot használod, az android rendszer és más alkalmazások is fogják használni mellette a netet, az már nem ingyenes... 1 nap alatt eléred az 590 ft-ot és a következő nap már nem lesz egy vasad se a kártyán...
15/20 A kérdező kommentje:
tudom tudom ! viszont olvastam hogy van egy olyan alkalmazás, hogy Droid wall, amivel elvileg lehet tiltani midnent, csak a mozzillát nem.... hm? :)
2011. dec. 26. 14:59
16/20 anonim válasza:
Akkor nem tudom minek kell neked okostelefon, ha utána pl. egy k800-as szintjére akarod lebutítani...
Talán olyan sok az az 590 ft havonta. Azzal akkor internetezel amikor akarsz és azzal amivel akarsz...
17/20 A kérdező kommentje:
asszem telenornál 190 forint? amugy nem sok, xd ne merről van szó, csak fölösleges, mer itthon lesz wifi is, suliba meg más nem igazán kell, főleg ha ingyenes a facebook
2011. dec. 26. 15:24
18/20 A kérdező kommentje:
amugy tul van bonyolitva az egész, belenéztem kicsit a részletekbe, és ez a "retro" vagy 8 éves kártyán net start van, amivel lehet mobilnetezni szal...és ahoz ugye jár facebook zero. :)
2011. dec. 26. 16:23
19/20 anonim válasza:
"8 éves kártyán net start van, amivel lehet mobilnetezni szal...és ahoz ugye jár facebook zero. :)"
Előtte meg letiltod droidwall-al gyak. az egész telót... Minek neked akkor okosteló, ha még havi 590-et is sajnálsz rá, hogy bárhol tudjál netezni?
20/20 A kérdező kommentje:
itt nem arrol van szó, hogy netezek ezerrel youtube google stb stb. ami kell alkalmazás azt ithhon leszedem wifin. a facebook meg ingyenes még egy jo ideig, mást neten nem csinálok...ennyi
2011. dec. 27. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!