Az iPhone miért olyan divatos?
Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 17:42
1/7 Nyúlós lónyál válasza:
Mert amcsi, és ők úgy gondolják. Náluk ez a menő, itt pedig szinte már divatnak minősül. Szerintem semmi egyedi nincs rajta.
2/7 anonim válasza:
mert elég jó kiforrott és hozzá nagyon drága ezért nem sok embernek van...de árát spec rohadtul nem éri meg mert a tudása ahhoz képest h. mennyibe kerül egy nagy 0 nem azt mondom h. szar de túlárazott az biztos ugyanazon árért olyan androidot veszel ami 1000x többet tud...
4/7 anonim válasza:
szerintem egy átlag felhasználónak egy android se tud semmivel többet, de egyébként tényleg azért divatos, mert kevés ember engedheti meg magának, hogy vegyen, és így mondhatni egyedi.
5/7 anonim válasza:
az emberek többségének tényleg nem de akkor ért hozzá az tudja h. nem éri meg nagyon
6/7 anonim válasza:
Azért divatos, mert a sok kis hülye azt hiszi ettől menőbb lesz..-.- szerintemis tényleg igencsak elszaladt a ló az árral, de ez nem az apple problémája hanem magyarországé de ebbe ne menjünkbele.. Amúgy szerintem többet tud mint egy android és jobb is de az árát tényleg nem éri meg. Kicsit fura, hogy amerikában 50.000 magyarországon meg 150.000 nem??
7/7 anonim válasza:
mert az embereknek még mindig túl sok pénzük van és nem értelmes dolgokra költik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!