Az iphone 4-re hogyan tudom kihasználni az icloud által adott 5 gigát?
Figyelt kérdés
Lehet rá zenét tölteni v alkalmazások v vmi más?
Ha igen hogyan tudok?
A válaszokat köszönöm.
2011. dec. 23. 17:21
1/7 anonim válasza:
Van mondjuk egy PC-d (vagy akár MacBookod, iPadod). Oda felraksz pár képet, zenét és az megjelenik az iPhoneodon. Ez egy afféle virtuális merevlemez, ahol tárolni tudod az adataidat.
2/7 A kérdező kommentje:
de hogyan rakom fel a telefonomra?
2011. dec. 23. 20:11
3/7 anonim válasza:
Ja hogy ájfonra csak 5 giga van? LoL
4/7 Macs1209 válasza:
Ember, a cloud lényege, hogy nem a saját gépeden/telefonodon van, tehát neten éred el, és nem kerül a telóra át. Ha telóra akarsz pakolni, akkor gépre rádugod és itunes (vagy egyéb program).
5/7 anonim válasza:
ember, tudom mi azaz icloud.
ugyan ilyenem van 50 giga. x8-ra...
6/7 anonim válasza:
Ember ilyen iPhonera is van, nekem iPad 2-n is 50 giga ingyen. Gondolom neked is box.net-ed van ott van ez az 50 gigás akció de asszem már az 50 gigára nem lehet regisztrálni csak Dec. 2-ig.
7/7 Macs1209 válasza:
icloud <> cloud !!!
Millió cloud site van, amik ilyet kínálnak, de valahogy nem igazán akarom a dolgaimat "közkincsé" tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!