Milyen telefont vegyek?
mennyire fontos az
anyaghasználat, összeszerelés minősége, a sok alkalmazás, a egyszerűség, a testreszabhatóság?
Fontos az, hogy jó minőségű, megbízható, könnyen kezelhető legyen.
És miben jobb? Mert én csak annyit látok, hogy hardveresen gyengébb, viszont drágább.
akárki akármit mond, nincs egetverő különbség egy 4, 4s, xe, s2 között. a kijezlzők összehasonlítása felesleges, valameilyik picit kontrasztosabb, van amelyik egy picit kevésbé, másik kicsit fényesebb, amaz kevésbé. lényegen nem változtat. mindegyik jó. a programok betöltésében való különbségek a vicc kategróiába tartoznak, a kamerában szintén nincsenek nagy különbségek.
én azt mondom, hogy nézz meg egy telefont, és később egy másikat. ne tedd egymás mellé őket!!! azok a fontos paraméterek, amikre emlékszel, hogy különböztek. a kijelzőre nem fogsz, maximum nagyságra. a kamerára szintén nem fogsz. tudod mire fogsz? az operációs rendszerre, és annak a kinézetére. na, ez aza dolog, amit ki kell vesézni, az operációs rendszer. az alkalmazások, amiket majd használni fogsz. az összes többi gyerekes, szőrszálhasogató én-akkor-is-jobb vagyok összehasonlítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!