Milyen telefont lenne érdemes vennem?
most szeretnék venni egy új telefont, mert samsung s5230am van, de már kezd tönkremenni:S na a lényeg az, hogy nem érintőképernyőset. ilyenem volt, amit nagyon szerettem: [link]
valami ilyen walkmanosat szeretnék, tippek?? én ilyet néztem ki, mert külsőleg tetszik, de nem tudom hogy milyen. esetleg tapasztalatok?? : sony ericsson w595 flower. Szerintetek?
az erinto kepernyos telok nagyon jok.
neked csak rossz tapasztalatod van aval a szar s5230-assal.A kapacitiv erintos telok sokkal masabbak, tokeletesen hasznalhatok. En is a legjobban ezt tudnam ajanlani ha walkman kell:SE Live With v eseletleg kicsivel olcsobb de joval szarabb SE w8.
Az új SE xperia mini-t vedd meg, t-mobile-nál 40000 ft.
Ha ez nem tetszik akkor vegyél xart és újra megutálod az érintős telókat. Esetleg még van a Sony Live with walkman, telenornál 42000 ft.
"de nekem kinézetre nem tetszenek.. és árban sem nagyon"
Aki kinézet alapján választ telefont, az megérdemli. Majd legfeljebb úgy jársz, mint az s5230-al...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!