Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol érdemes telefont venni (HTC)?

Hol érdemes telefont venni (HTC)?

Figyelt kérdés
a telefonszolgáltatómnál (telenor) internetről (vatera, expressz) mobilos boltokból?? hol éri meg a legjobban minőség ár és garancia szempontjából?
2011. dec. 13. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jó a függő telefon, akkor a szolgáltató. Ha független kell akkor Speedshop. Ha olcsóbban kell akkor btel, vip phone, gsmline, xxlgsm, partnero gsm stb. helyeken de itt nem mindig probléma mentes egy garancia érvényesítés, meg ha alapáron veszed a telefont még tartozékot se kapsz hozzá.
2011. dec. 13. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam csinálni, hogy van egy konkrét típus amit akarok, és megnézem több helyen. (Tudok olyan példát mondani hogy olcsóbb függetlenül, újonnan mint szolgáltatótól, arra is figyelj.)

Amúgy utoljára innen vettem.

[link]

Gyors, megbízható, magyar nyelvűek, 1 év garanciásak, full tartozékok, piacképes árak. (Mert a "nagyok" úgy nyomják le az árakat hogy nem mindig adnak tartozékot, erre is figyelj.)

2011. dec. 13. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:

B-Tel-től rendeltem már HTC-t, minden faszán ment, tartozékok, ajándék 8 gigás SD kártya.

Aminek külön örültem, hogy S-OFF-al és superCID-el jött a teló :D Gyári csomagolásban. Nem tudom, hogy hozták össze.

2011. dec. 13. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!