Hogyan netezzek androidos telefonomon a gépen keresztül? Többi lent.
Sziasztok!
Új vagyok még és nagyon kell a segítség!
Live with walkman telót kaptam karácsonyra és próbáltam gépen keresztül netezni.
Bedugtam a kábelt,felugrott az új hardver varázsló (az internet hálózatos), mindent le igeneztem, aztán a végén kiírta hogy nem sikerült majd befejeződött a telepítés. Telefonon csatlakoztattam a az internet megosztást USB-vel , de semmi!
Másnap utána olvasgattam és ezt találtam:
Letöltöttem azt a fájlt ,amit írt,de nem tudom , hogy mit csináljak.
Valahogy visszalehet vonni ezt? Kilehet egészíteni? Mit tegyek?
Ha valaki tud segíteni kérem küldjön egy e-mailt nekem:
davidbalintattila@gmail.com vagy berserk425@freemail.hu
előre is köszönöm a segítségeket!
Lehet a tűzfal programod blokkolja a kapcsolatot. Ha van ilyen engedélyezd benne a telefonod IP címét a tűzfalszabályoknál vagy ha pl. sandboxba tette szükséges fájlt tedd megbízható fájlnak.
Lehet a telefonon kell valamit engedélyezni? Mit ír a használati útmutató?
Még annyit hogy a linken leírja hogy a telefonodban kell a leírt menüpontban bejelölni az USB tethering funkciót.
És azt is írd le hogy a telefonról akarsz neteni az otthoni internetkapcsolatodon vagy a PC-den akarsz netet a telefon mobilinternetjén keresztül?
STOP
Telefon internetjét használni pcvel: OK
PC internetjét használni telóval: NEM FOG MENNI
Elsőre számos megoldás van, pdanet, stb. Másodiknál ezt kihagyják, mivel ott a WIFI, minden normális újabb teló
tudja WIFI-t, és routerre 100x egyszerűbb rácsatlakozni
telóval, minthogy PC-t kelljen szétbarmolni (teló amúgy
sem támogatja).
A telómra direkt nem kértem netet ,mert a wifi ingyenes, meg hallottam arról hogy a gép netjét is lehet használni telefonon,ha bluetoothon vagy usb kábelen össze van kötve.
wifi routerem nincs otthon, csak sima ADSL modemem.
Bluetoothom sincs a gépemen.
A telefonom súgója ezt írja:
USB kapcsolatmegosztás
A telefon USB káben keresztül csatlakoztatható a számítógépre annak érdekében, hogy a számítógéppel
megossza az internetkapcsolatot.
lentebb írja ,hogy a kapcsolatmegosztás windows Vista,7 és Linux op.rendszerrel működik,miután a PC companion programmal telepítette az USB meghajtókat.
de az utána lévő ezt írja:
Más op.rendszerekkel történő USB kapcsolatmegosztást, lásd:
bár talán működne ha ezt a PC compain cuccot feltelepítem?
"A telefon USB káben keresztül csatlakoztatható a számítógépre annak érdekében, hogy a számítógéppel
megossza az internetkapcsolatot."
ez nem azt jelenti, hogy a gép osztja meg a telóval, hanem azt, hogy a teló osztja meg géppel. Ne értsük félre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!