Sony Ericson W880i telefonom van! Van rajta bluetooth internet! Akkor meglehet oldani, hogy a telefonomon keresztül ingyen netezzek az otthoni netemmel?
Ezt találtam egy másik fórumban:
"Nekem k510i vel így működik.
Telóban beállítottam a kapcsolódáshoz szükséges apn-t, jelszót, passt.
A gépen rákerestem az usb eszközökre és megtalálta az eszközt és betette a hálózati kapcsolatok közzé, ott nyomok egy kapcsolódást és már megy is.
Ha másképp nem megy tedd fel a telefonhoz kapott cd-ről a drivereket és akkor modemként működnie kell.
"
Ha jól értelmezem, úgy szeretnél netezni a telefonodon, hogy a számítógépen van egy (mondjuk adsl, vagy valami hasonló) internetkapcsolat, és ezt a kapcsolatot "átküldenéd" bluetooth-on a telefonodra, hogy ott is tudd használni.
Egyébként ezt szerintem nem nagyon lehet kivitelezni, max csak fordítva, mikor a telefonodon jön a net, és a gépeden netezel vele.
De ha valaki hozzáértőbb megcáfolná, az engem is érdekelne, hogyan is működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!