Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericson W880i telefonom...

Sony Ericson W880i telefonom van! Van rajta bluetooth internet! Akkor meglehet oldani, hogy a telefonomon keresztül ingyen netezzek az otthoni netemmel?

Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt találtam egy másik fórumban:

"Nekem k510i vel így működik.

Telóban beállítottam a kapcsolódáshoz szükséges apn-t, jelszót, passt.

A gépen rákerestem az usb eszközökre és megtalálta az eszközt és betette a hálózati kapcsolatok közzé, ott nyomok egy kapcsolódást és már megy is.

Ha másképp nem megy tedd fel a telefonhoz kapott cd-ről a drivereket és akkor modemként működnie kell.

"

2009. jan. 30. 17:40
 2/4 A kérdező kommentje:
A kapcsolat létrejött,de az internet még mindig enm jön be a telefonon :(
2009. jan. 30. 17:46
 3/4 anonim válasza:

Ha jól értelmezem, úgy szeretnél netezni a telefonodon, hogy a számítógépen van egy (mondjuk adsl, vagy valami hasonló) internetkapcsolat, és ezt a kapcsolatot "átküldenéd" bluetooth-on a telefonodra, hogy ott is tudd használni.

Egyébként ezt szerintem nem nagyon lehet kivitelezni, max csak fordítva, mikor a telefonodon jön a net, és a gépeden netezel vele.

De ha valaki hozzáértőbb megcáfolná, az engem is érdekelne, hogyan is működhet.

2009. jan. 30. 22:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt tökéletesen meglehet oldani! Mivel még a w880-on bluethoot internet is van! Másnak összejött a beállítás,fórumokon is olvastam,de nem találtam egy értelmes magyarázatot sem hozzá! Beállításokat gépen,mobilon..stb! Aki tudja az lécci segíccsen!
2009. jan. 31. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!