HTC Wildfire s?

Figyelt kérdés
vélemények? tapasztalatok?
2011. dec. 21. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó telefon lenne, csak túlárazott és gyenge. Az Xperia Mini sokkal jobban megéri.
2011. dec. 21. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Szép-szép...meg a HTC-s anyagminőség megjelenik itt is, de tényleg gyenge nagyon, idejét múlt, és ráadásul drága.
2011. dec. 21. 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:
most jó, mer akciós a t-mobilnál, 35990 ft, sztem megéri...
2011. dec. 21. 15:00
 4/9 anonim válasza:
Kicsit több, mint egy hete vagyok HTC Wildfire S tulajdonos. Igazából még csak most ismerkedünk, még sohasem volt okostelefonom. Az első benyomásom az róla, hogy jó, tényleg okos, sok mindent tud, de még szokni kell. Szerintem szeretni fogom.
2011. dec. 21. 15:04
 5/9 anonim ***** válasza:
de azért a HTC Sense odaüt...
2011. dec. 21. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Jaja, a Sense jó, csak mikor odajut a kérdező, hogy beágyazott videó, jön ide újra kérdezősködni, hogy miért nem megy.
2011. dec. 21. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
mit vagytok ennyire fennakadva a beágyazott videókon? nekem speciel egyszer se jutott még eszembe hogy beágyazott videókat nézzek telefonon. azt inkább gépen teszem, mint egy bélyeg méretű képernyőn
2011. dec. 21. 17:27
 8/9 anonim ***** válasza:

@17:27

Mindenki másképp használja a telefonját. A kérdező majd eldönti, hogy neki szempont-e, tájékoztatni nem árt.

2011. dec. 21. 17:51
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. dec. 22. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!