Milyen ANDROIDos telefon/tabletet ajánlanátok egy 11 évesnek? Kijelentem, hogy értek hozzá és nem csak menőzni akarok vele. Samsung Galaxy Minit ne ajánljátok! Max.60. 000 Ft-t szánnék rá.
Utolsó!!
Tőlem sem "fujták" meg a 710-est 12 évesen ne írj hülyeségeket!
Vegyél Htc One X-et nagyon jó telefon.
Samsung Galaxy S3,LG Optimus X2.
Huaweiből is vannak jók,nekem például Alcatel One-Touch 995 van, de mostanába jött jön ki a alcatel one touch 986 vagy 985 jobb mint a 995!
üdv.
"Vegyél Htc One X-et nagyon jó telefon." 60 ezer forintból? Hehe vicces
"Samsung Galaxy S3,LG Optimus X2." Mindkét készülék túl van árazva és egyik sme esik bele a 60 ezer forintos limitbe. A Samsung és az LG amúgy sincs a szoftverkészítés "csúcsán." Samsungot és LG-t nem veszek, hacsak nem állnak elő valami irtó jó dologgal.
Huaweiből is vannak jók,nekem például Alcatel One-Touch 995 van, de mostanába jött jön ki a alcatel one touch 986 vagy 985 jobb mint a 995!
üdv.
A Huawei nem alcatel! a 995 jó teló.
Na tehát én egy szóval sem mondtam, hogy a Huawei alcatel!
Csak azt mondtam hogy a Huaweinak is vannak jó telói.
Alcatel OT 986ot figyelmedbe ajánlanám ha szánsz rá egy kis pénzt pluszba. [link]
Visszatérve a Huaweira jó telefonokat gyárt példa rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!