Milyen ANDROIDos telefon/tabletet ajánlanátok egy 11 évesnek? Kijelentem, hogy értek hozzá és nem csak menőzni akarok vele. Samsung Galaxy Minit ne ajánljátok! Max.60. 000 Ft-t szánnék rá.
Hát igen akkor ha wildfire s akkor már inkább az xperia mini, ugyanis a processzorban van egy kis különbség.
Ha jól tudom 600mhz a Wilfire és 1Ghz az Xperia mini
Telenor One Touch ! Nekem is ilyenem van.Nagyon szeretem használni :) Weboldalam ahol sok dolgot találhatsz erről a készülékről.Én fejlesztgetem.:)
www.onetouch.atw.hu/
11/F
ui.: Ha X8-at veszel, akkor tehetsz rá főzőtt romokat, ROOT esetében. ;)
am ha értesz hozzá akkor miért kérdezel minke jó gondolom tapasztalatokat kérded!
xperia mini-T vegyél
elöttem lévőnek: nem b*sztatni akarlak de nekem nagyon nem jönbe az oldalad ráfér egy kis fejlesztés :-S
Figy én 12 éves vagyok. Volt galaxy S em, most nokia lumia 800 van. Nekem a WP gyorsaságra, designre jobban bejön. Android szerinten egy parasztvakitás. Jobban jársz szerintem egy Apple vavy WP teloval.
De egyéni vélemény. Ízlések és pofonok. 12/F
Írtad, hogy a WP7 nem tetszik pedig jobban járnál vele mint az android-al.
Almáéknak meg túlárazott telefonjaik vannak azt semmiképp ne vegyél.
Akkor inkább rakj hozzá még egy kicsit és SE Xperia Pro- jobb mert van QWERTY bill. már akinek számit nekem tetszett de nekem Lumia 710 van.
11/F
Basszus minek 12 evesen Nokia Lumia 800 at venni??
Itt ugy megfujnak toled hogy csak leshetned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!