Segítene nekem valaki android alkalmazásban?
Beállítások, Vezeték nélküli hálózat beállításai, Mobilhálózat, És vedd ki a pipát az Adatkapcsolat engedélyezéséből.
Így nem fog felmászni a mobilnetre
@Nokia-fanboy:
Ne legyél rá büszke, hogy nem tudod használni az androidos telefonokat. Legyél boldog a Nokiáddal.
15:32
Köszönöm a segítséget.
OFF:
Nekem egy katt az adatkapcsolat, na???
És androidos vagyok!
(bocsi, tudom nem idevaló volt, csak gondoltam beszállok a vitába :))
Egyébként nekem is megy valami mindig a telefonomon, de nem tudom, bezárhatom-e... :S Bár ha kell, újraindul nem?
"OFF:
Egyébként nekem is megy valami mindig a telefonomon, de nem tudom, bezárhatom-e... :S Bár ha kell, újraindul nem?"
Ha kell akkor nem, csak ha ki-be kapcsolod a telót.
A Symbian meg jó volt kb két évvel ezelőttig de eljárt felette az idő. Ez olyan mint mikor valaki fikázza a 7-es vin-t mert csak az XP-hez ért. Szépen lassan kikopnak a sim-es nokiák és kész. Nem kell foglalkozni a maradi hozzászólókkal. Valszeg le fogja cserélni Ő is amint lesz rávalója és talál olyan telót ami tettszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!