Nokia5230 android?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy emberkét az egyik bkv járaton és wifi volt a telefonján valamint androidos játékkal játszott (Fruit ninja) Ez hogy lehetséges? Nekem is ilyen telefonom van és nagyon érdekelne! Biztosan olyan telefont láttam.2011. dec. 19. 23:39
11/19 anonim válasza:
És akkor most mi mit csináljunk?
Járjunk utána helyetted, vagy vegyük is meg neked?:D
12/19 A kérdező kommentje:
+1 Kérdés. Úgy tudom hogy ez az oldal azért van hogy olyan dolgokra keressek választ amit nem találtam meg vagy nem is tudom... Szerinted miért itt kérdezem?
2011. dec. 20. 17:07
13/19 anonim válasza:
Látom sikerült töröltetni a válaszom, amig ezzel tököltél utána is járhattál volna.
Majd gondolod valaki felhív neked egy mobilos szaküzletet és megkérdezi neked?
14/19 A kérdező kommentje:
Már le írtam Azért itt kérdezem mert nagyon nem tudom hogy mit és kit tudok ez ügyben kérdezni. Te mindenkibe bele kötsz aki itt kérdez?
2011. dec. 20. 20:20
15/19 anonim válasza:
Ott van a link a #7-es válaszban...
Microsd wifi adapter...
Ezt kérdezd meg, hogy jó e a nokiádhoz.
16/19 anonim válasza:
Lehet 1 kínai gyártó kopifonja volt. azok raknak androidot bármire.. :)
17/19 anonim válasza:
Öhm.. Nekem is Nokia 5230-as telóm van, és lehetett rá androidot tenni. wifi is van rajta, csak nem elérhető.. Írj üzit, és el küldöm a linket.
18/19 anonim válasza:
"Írj üzit, és el küldöm a linket."
Írd be ide, arra van ez a kibaxott fórum...
19/19 anonim válasza:
A fruit ninja nem csak androidra van, hanem windows-ra és symbia-ra is. Meg van hasonló játék is. Ha volt a telóba wifi akkor az vagy 5800 volt vagy lehet rá tenni valami programot sztem mert nekem volt egy n73-asom és arra is lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!