A Samsung Galaxy Ace jó telefon?
"utolsó: pontosan ugyan ezt gondolom én
is."
Ha kinézet alapján választasz, akkor úgy legyen, válassz egy gyenge telót...
"Ha kinézet alapján választasz, akkor úgy legyen, válassz egy gyenge telót..."
Így van, válaszd azt, amelyik tetszik, ne azt, amelyik nem tetszik, de erősebb!
Ha nem akarsz a legújabb játékokkal játszani (bár 3"-on nem tudom mennyire lehet élvezni egy komolyabb játékot...), hanem átlag felhasználásra szeretnél egy szép telót, akkor az ACE kell neked. Az ACE sem akad, szépen viszi a 800Mhz az oprendszert, 10 méteres körzetemben kettő is van, szóval láttam már elégszer.
Navigációs progikat simán viszi, a legtöbb játékot is, az új 3D-s hiperszuper játékokat nem. Viszont nálam felmerül a kérdés, hogy ugyan mit veszítek azzal, hogy nem tudok 3D-s FPS-el játszani 3"-on. Két újjam kitakarja a kijelző felét. :) De ez is szubjektív, nálam nem szempont.
Minden másra megfelel az ACE.
"Ha nem akarsz a legújabb játékokkal játszani"
A telefon eleve nem játékra lett tervezve. Az egy dolog, hogy ha pl. a vonatra kell várnod 1 órát és unatkozol és játszol az egy más dolog. Ha te a legújabb játékokkal akarsz játszani, akkor vegyél egy x-Boxot.
Azért az ACE többre is képes, mint "csak telefonálásra".
Ezek a válaszok pont olyanok, mint amikor az Intel i3-as processzorra azt írja valaki, hogy internetezni elég. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!