Néztem telókat, és találtam egyet Samsung Galaxy Ace ez lenne az, és szerintetek megéri ez megvennem, meg ha valakinek van/volt már ilyen telója az írjon róla véleményeket.
telenor one touch-ot vegyél!szinte majdnem ugyan az!
csak a telenor onetouchnak a procija:600mhz a glaxy ace-nek meg:800mhz
nem nagy külömbség!
2011. dec. 18. 22:12
5/14 anonim válasza:
A Galaxy S-es mindenhová beírja ezt, a gond az, hogy újan nem ér többet 50-nél, de hiába mondom...
Az Ace-et semmiképp ne vedd meg, elavul, lassú, instabil, túlárazott. Ebben az árkategóriában a Wildfire S jobb, a sima Xperia Mini, a Live és a DEFY-vel pedig össze sem lehet hasonlítani...
2011. dec. 18. 22:33
6/14 anonim válasza:
Nekem Ace-m van, semmi baj nincsen vele, gyors, TÖKÉLETESEN működik! Miért mondja mindenki azt hogy nem jó mikor nekem eddig semmi hibát nem produkált, és hogy szar telefon?
2011. dec. 19. 17:15
7/14 anonim válasza:
Mert nem értesz hozzá, és nem tudod mit rejtenek magukban a technikai adatok. Mondok egy tippet: menj rá a netre, és egy oldalon próbálj elindítani egy beágyazott videót. Egy ilyen aprósággal nem tud megbírkózni a proci miatt, és nem a MHz az oka. Ez még csak egy dolog. Nézd meg a kijelző élességét. 164 ppi-t tud. A 3 éves Nokia XpressMusic-om képe szebb és élesebb, már az is tudta a 229 ppi-t. Az Ace jó telefon lenne, ha 30 ezret kérnének érte, de így csak egy rettentően túlárazott gyenge középkategóriás darab, amit tanácsos mellőzni. Persze aki semmit sem ért a leírt adatokhoz, úgyis megveszi, és jön az ilyen kérdésekkel, mint amit te is írtál...
2011. dec. 19. 17:21
8/14 anonim válasza:
Én meg vagyok vele elégedve. Sonyericsson xperia x10 mini-m volt de lecseréltem galaxy ace ra.
2011. dec. 20. 10:35
9/14 anonim válasza:
akkor nagy marhaságot csináltál megvetted ugyanazt egy nagyobb házban....
2011. dec. 22. 11:07
10/14 nofearmx válasza:
Én nekem erről az a véleményem hogy sokan sz@arozzák meg stb de még életükbe nem fogtak ilyen telefont. Nekem van a 800Mhz-s proci ami benne ketyeg az bőven elég. Játékokat tökéetesen viszi. Egyáltalán nem lassú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!