Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rövid leszek. HTC Wildfire S...

Simsonos3 kérdése:

Rövid leszek. HTC Wildfire S vagy esetleg Galaxy Ace?

Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 19:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Megvettem a HTC-t. Annyit elárulok, hogy a Wildfire S-ben és az Ace-be ugyan annyi memória van :) 512 mb ram illetve rom.

Én meg T-mobilos vagyok és ott a Live 60ezer dominoba, Ha olcsobb lett volna akkor azt veszem meg. Az xpieriák nem tetszenek a kis kijelző miatt, tudom a Htc-nek se sokkal nagyobb, de ha kicsivvel is de az.

Köszönöm a válaszokat :)

2011. dec. 22. 13:43
 12/21 anonim ***** válasza:
68%

"Az xpieriák nem tetszenek a kis kijelző miatt, tudom a Htc-nek se sokkal nagyobb, de ha kicsivvel is de az."

0.2 collal kisebb az a kijelző, ha neked ez a fontos nem pedig a tudás akkor váljék egészségedre.

Majd akkor fogsz nézni, ha neten nem tudsz flash tartalmakat megnézni (beágyazott videók pl. ) és nem lesz rá pl frissebb android sem...

2011. dec. 23. 03:04
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
A 0.2 col is valami azért, ebben igaza van. Fél centimétert tesz, az épp elég... Másrészt a frissebb Android hiánya épp a HTC-nél nem gond, mert már másfél éve a 2.1-el, vagy korábban az 1.6-al is agyonverte más gyártók 1-2 verziószámmal újabb rendszereit. A flash egy dolog, ez hiányzik, de nem biztos, hogy a kérdezőnek ez olyan fontos és napi rendszerességgel ki is használja. Továbbá ha nem tetszik egy telefon, ami okosabb, én sem venném meg, hiába tud akármennyit. Nem a HTC-t védem, a Mininek előnye van vele szemben a benne lévő procinak és grafikus gyorsítónak köszönhetően, valamint a legjobb ár/érték arányú darab a piacon, ráadásul értek is a technikai adatokhoz, de nekem sem kéne, bármennyire hihetetlen, igen, a 0.2 collal kisebb kijelző miatt, meg a vastagsága sem.
2011. dec. 23. 11:07
 14/21 A kérdező kommentje:

A telefon támogatja Flash tartalmakat :)

tehát nincs vele ilyen téren probléma :)

Boldog Karácsonyt ! :)

2011. dec. 24. 18:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Nézz meg vele egy videót pl. az indavideón...
2011. dec. 24. 19:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Nincs teljes támogatás...
2011. dec. 24. 19:18
 17/21 A kérdező kommentje:

Youtube-on nincs vele probléma. A többi meg engem speciel nem érdekel :)

Azzal egyet értek, hogy jobb az Xperia mini. Ez tény. De nekem nem tetszik ez is tény.

Ettől függetlenül köszi a hozzá szólásokat :)

2011. dec. 25. 18:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Youtube-on nincs vele probléma. A többi meg engem speciel nem érdekel :)"

Őrülök, hogy nem érdekel...

Engem speciel igen. Youtube-on sincs fent minden. Sok anyagot kapásból törölnek (ami engem érdekel azok közül pl. az uefa (bajnokok ligája videók). Ezt pl. csak az NSO vagy más jogdíjat fizető hírportál oldalán tudom megnézni, de te ezzel a telóval ilyen videót biztosan nem fogsz megnézni maximum képregényként...

Aki meg az alapján választ telefont, hogy milyen a külseje és csak másodlagos a tudás az hosszab távon fog szívni...

Én nemrég lecseréltem a wildfire s-t az új mini-re (gondolkodtam még a Sony Live-on is), de a kinézetet én úgy ahogy van lexartam...

2011. dec. 26. 00:03
 19/21 A kérdező kommentje:

:)

Hosszú távon megszívom... MAjd meglátjuk, nem használom én annyira a telefont ilyen-olyan különleges alkalmazásokkal, csak néha, de nem ez a "heppem". Nekem számít az hogy ha előveszek a zsebemből 1 telefont akkor az szép legyen számomra, a tudás meg úgy is változó, 1-2 hónap alatt annyit fejlődik a mobilpiac, hogy a Wildfire S és a Minik is elavúltak lesznek, ez ellen meg nem lehet mit tenni. Minden esetre nem bántam meg hogy ezt vettem )

2011. dec. 26. 09:07
 20/21 anonim ***** válasza:

A mini biztosan nem lesz 1-2 hónap múlva elavult.

A 4.0 android még csak akkor jön ki rá, wildfire-re pedig nem is lesz.

De mi az ami nem szép a mini-n?

Nekem az szokott lenni a legutolsó szempont, én használni szoktam egy telefont nem pedig gyönyörködni benne...

2011. dec. 26. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!