Hogyan kell ezeket HTC Wildfire S telefonon? (lent)
30-as vagyok és ugye a 30-asok ingyenesen facebookozhatnak.. De nem tudom ,hogyan kell(probáltam már)leírná vki ,h hogyan kell? A másik kérdésem az lenne ,h ami van itthon modem ,azon ,h tudom beállítani a wifit,h tudjak a telefonon internetezni?
Nem igazán értek ilyenekhez és azzal tisztában vagyok h sok ilyen kérdés volt,viszont ha valaki leírná nagyon megköszönném:) és aki csak oltogat,az inkább ne is tegye,mert nem olvasom el. ( egy lány)
De nem tudom ,hogyan kell(probáltam már)leírná vki ,h hogyan kell?
Használd a keresőt. Ezt a facebookos dolgot állandóan megkérdezik és mindig ugyanazokra a problémákra lehet visszavezetni, ezért a megoldások is ugyan azok. Mellesleg a T-mobilenak is van weboldala ahol le van írva ezzel kapcsolatban infó.
A másik kérdésem az lenne ,h ami van itthon modem ,azon ,h tudom beállítani a wifit,h tudjak a telefonon internetezni?
Vegyél wifi-s routert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!