Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik jelenleg a legújabb,...

Melyik jelenleg a legújabb, legjobb telefon?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kissé lemaradtam:)

Megköszönném, ha a telefonokhoz linket is adnátok :)

2011. dec. 17. 14:26
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

A HTC mindig is a legjobb volt... Az elsők között kezdett okostelefonokat gyártani (eleinte a SonyEricssonnak is ő gyártotta).

Az S2 hardveresen erős, kivitelezésre már kevésbé. Ha tetszik az amoled kijelző, jó lehet, bár akkora kijelzőre már kevés a felbontása. Plusz gyengébb a kamerája, mint a HTC Sensationé. Ha még ráér, várd meg az S3-at, hátha annál nem nyúlnak mellé.

2011. dec. 17. 15:50
 22/37 A kérdező kommentje:

És mióta van az országban HTC?

Látom, hogy dicséritek itt sokan, én komolyan sosem hallottam felőle, de még senkinél nem is láttam. Pedig annyira nem horribilis az ára.

2011. dec. 17. 15:53
 23/37 anonim ***** válasza:
Sok éve. Járj nyitott szemmel.
2011. dec. 17. 15:56
 24/37 A kérdező kommentje:

Kissé lemaradtam.

Kislánykoromban jobban értettem ezekhez. Akkor még az én Alcatel 302-esem volt a jó telefon :)

És ez a HTC Rhyme milyen?

A T-mobilenál ha sorba rakom ezt dobja ki legújabbként.

2011. dec. 17. 15:59
 25/37 anonim ***** válasza:
A Rhyme valóban a legújabb, elég jó telefon, de nagyon túlárazták. Majdnem egy árban van a Sensationnel, ami azért sokkal jobb telefon. De a Rhyme kétségtelenül nőiesebb.
2011. dec. 17. 16:45
 26/37 A kérdező kommentje:

HTC Sensation XE with Beats Audio

Erre gondolsz?

Ez drágább a Rhyme-nál.

Engem nem zavar, ha valami férfias, férfi karórát viselek, mert gyűlölöm a nőit :) Fiúk között nevelkedtem, szóval ez nem probléma :)

2011. dec. 17. 18:11
 27/37 anonim ***** válasza:
Nekem az XE nem szimpatikus, a színe miatt. Csak a divatmajom fülhallgató miatt drágább, mint a sima Sensation, érdemi különbség nincs (a proci van húzva kicsit, de nem sokat számít). Én sima Sensationt vennék (meg még lehet, hogy veszek is, ha nem jön ki olcsóbban valami jó telefon).
2011. dec. 17. 18:14
 28/37 A kérdező kommentje:

A sima Sensationnél nem írja az android operációs rendszert? Ez gond?

Egyébként köszi, hogy ennyit segítesz, magamtól sík hülye lennék ezekhez.

2011. dec. 17. 18:17
 29/37 anonim ***** válasza:
Ugyanaz van rajta, 2.3.4 vagy 2.3.5, a legújabb Sense-szel.
2011. dec. 17. 18:18
 30/37 A kérdező kommentje:

Tényleg aranyos kis készülékek.

Kissé félek tőle, mert nincs vele tapasztalatom, és tőled hallok róla először, de ígyis úgyis fel kell hívnom, akitől rendelem majd a készüléket, már csak az ár miatt is, szóval utánanézek, de szimpatikus.:)

2011. dec. 17. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!