Melyik jelenleg a legújabb, legjobb telefon?
Sziasztok! Kissé lemaradtam:)
Megköszönném, ha a telefonokhoz linket is adnátok :)
A HTC mindig is a legjobb volt... Az elsők között kezdett okostelefonokat gyártani (eleinte a SonyEricssonnak is ő gyártotta).
Az S2 hardveresen erős, kivitelezésre már kevésbé. Ha tetszik az amoled kijelző, jó lehet, bár akkora kijelzőre már kevés a felbontása. Plusz gyengébb a kamerája, mint a HTC Sensationé. Ha még ráér, várd meg az S3-at, hátha annál nem nyúlnak mellé.
És mióta van az országban HTC?
Látom, hogy dicséritek itt sokan, én komolyan sosem hallottam felőle, de még senkinél nem is láttam. Pedig annyira nem horribilis az ára.
Kissé lemaradtam.
Kislánykoromban jobban értettem ezekhez. Akkor még az én Alcatel 302-esem volt a jó telefon :)
És ez a HTC Rhyme milyen?
A T-mobilenál ha sorba rakom ezt dobja ki legújabbként.
HTC Sensation XE with Beats Audio
Erre gondolsz?
Ez drágább a Rhyme-nál.
Engem nem zavar, ha valami férfias, férfi karórát viselek, mert gyűlölöm a nőit :) Fiúk között nevelkedtem, szóval ez nem probléma :)
A sima Sensationnél nem írja az android operációs rendszert? Ez gond?
Egyébként köszi, hogy ennyit segítesz, magamtól sík hülye lennék ezekhez.
Tényleg aranyos kis készülékek.
Kissé félek tőle, mert nincs vele tapasztalatom, és tőled hallok róla először, de ígyis úgyis fel kell hívnom, akitől rendelem majd a készüléket, már csak az ár miatt is, szóval utánanézek, de szimpatikus.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!