3 hónapja vettem egy SE x8-at és pár napja olyanokat csinál, h ha felakarok menni netre akkor kidob 1 ablakot h "Elnézést" ott egy szöveg és akkor "bezárás kényszerítése" és ezt csinálja állandóan, ugyanez van amikor ébresztőt akarok beállítani vagy naptárnál is kidobja ezt a "bezárás kényszerítése" ablakot..ha meg kikapcsolom, akkor olyat csinál h magától megint kikapcsol aztán be és így tov. vmelyik nap is ezt megcsinálta v 4x..Mi lehet a baja?
Köszönöm előre is a választ!
2011. dec. 16. 22:23
1/8 anonim válasza:
Telepítettél mostanában valamit?
Ha nem szoftverjavítás pc companionnal.
2011. dec. 16. 22:44
2/8 anonim válasza:
Ments le az adataidat és csinálj rajta egy gyári beállítás visszaállítást . Pont a minap volt nálam egy x10 minipro ugyanilíen nyűggel,azon bevált.
2011. dec. 17. 19:46
3/8 anonim válasza:
szerintem add el jó áron és cseréld le egy jobbra..
2011. dec. 17. 22:33
4/8 A kérdező kommentje:
Hmm köszönöm, megpróbálom ezt a gyári beállítás visszaállítást hátha bejön. Amúgy 1-2 alkalmazást töltöttem le az andriod marketből de nem most már és ez csak most hülyült be így..próbáltam csinálni szoftverfrissítést de nem jött össze. Kipróbálom amit mondtatok.
2011. dec. 18. 12:09
5/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam azt a gyári beállítások visszaállítását és azóta nincs gond a telefonnal. Köszönöm szépen a segítséget! :)
2011. dec. 23. 18:06
6/8 anonim válasza:
"próbáltam csinálni szoftverfrissítést de nem jött össze."
Miért nem jött össze? Kissé érdekes, hogy a gyári beállítások visszaállítása megoldotta, míg a gyakorlatilag ugyanaz szoftverfrissítés/javítás pedig nem...
2011. dec. 23. 23:56
7/8 A kérdező kommentje:
Neten keresztül magyarázta, h h kell csinálni azt a szoftverfrissítést, de nyilván akkor nem jól mondta és azért nem jöhetett össze. De a lényeg, h már megoldódott a problem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!