Sony Ericsson Xperia X8 téma?
launchert tudsz esetleg, csak a szar symbianok témázhatók
go launcher
launcher pro
ilyen alkalmazásokat keress
Launcherem van,ahhoz elvileg vannak témák kapcsolva amit lelehet tölteni,de eddig még nem jártam sikerrel....
egyébként fogalmam sincs mi az android és a symbian között a külömbség.. :D de biztos igazad van :)
igen. iszonyat testreszabható. ha csak a két rendszer widgeteit nézzük, már ott is vert helyzetben van az symbian. magában hordozza az egész telefon kinézete, köztük a widgetek is az 5 évvel ezelötti gombos Nokiák kinézetét.
továbbá a gyártókat megnézve, a gyári ICS gyönyörű, a Sense és a Sony gyári felülete is nagyon szép, de még a samu touchwize is szebb a legújabb hiperszuper bellénél.
ha összességében nézzük a komlett rendszer testreszabhatóságát, a symbian témázható, androidra van kismillió launcher, ami sokkal nagyobb választékban van, és sokkal nagyobb változást idéz elő, mint a symbianos témák.
sokmindenre vevő vagyok, de ne magyarázzuk már meg, hogy a symbian testreszabhatóságban veri az androidot...
milyen jó kis "balhé" kerekedett itt ki :)
na segítsetek nekem egy kicsit... fenn vagyok a market.android.com-on.. tölteném le a lanchereket,csatlakoztattam a géppel a telót, a pc companion is működik,de viszont amikor a neten keresztül telepíteném a launchert ezt írja ki: There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.
ilyenkor mi a teendő? :/
hát... :/
letöltöttem egy csomót... go launchernek a kinézete ott van.. de viszont az ikonok a kinézetének minden változatnál másnak kellene lennie elvileg és a háttérnek is.. miért nem vált át? +az általam beállított hátteret hogy tudom törölni? ezt arra értem,hogy-hogyan tudom használni a téma hátterét???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!