Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? (max...

Milyen telefont vegyek? (max 110k)

Figyelt kérdés
T-mobile előfizetés vagy kártyafüggetlen lenne a jó. A felső határ, nagyon maximum egy iphone4 8gb(110k), de eddig egy SE Arc S van kinézve. A feltétel az lenne, hogy jól nézzen ki.(tudom a Sensation nagyon jó, de élőbe is néztem, nagyon nem tetszik) Nagy képernyője legyen. Netezni jól lehessen vele, mert sokat nyúznám, illetve vigyen minden legalább mostani játékot. Az iphone 4 jó lenne, viszont úgy tudom, hogy nem tud flasht lejátszani, szóval például Facebook üzenőfalról videót, csak úgy ha a külön youtube alkalmazáson megnyitom. Ez igaz?
2011. dec. 16. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
A Sensationt mondtam volna, de akkor marad az Arc S. Kicsit ellentmondásos, hogy nagy kell, de az ájfón jólenne. :D
2011. dec. 16. 18:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát külön is mondhattam volna, hogy csak az Androidra értem. Amúgy ma kipróbáltam és az állam leesett olyan videó volt rajta a youtubeon.
2011. dec. 16. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy én is a Sensation-t mondtam volna kapásból. A HTC gyári ROM-jai nagyon jók... de így...
2011. dec. 16. 18:48
 4/4 anonim válasza:
Nokia Lumia 710, vagy 800 (előfizetésben)...
2012. márc. 10. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!