Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Új mobilt akarok venni...érintőképernyős, wifi-s, androidos, normál képernyője legyen, ne kicsi, max 40.000ft.. a se xperia mini, live with walkman, x8, samsung galaxy mini, defy, telenor one touch telók-on kívül mit ajánlanátok?
én leginkább samsung telót szeretnék (azok jobban tetszenek) de egyenlőre nem találtam meg azt ami kell nekem..:D
2011. dec. 14. 20:11
1/15 anonim válasza:
Na ha már így kilőtted az összes jó telót (meg 1-2 kevésbé jót) akkor ennyiért már csak a kevésbé jók vannak. Pl. egy Galaxy Gio kijön ennyiből meg esetleg még egy Ace is. Vagy a jó öreg Blade.
2/15 anonim válasza:
ZTE Skate esetleg, ha nem akarsz rajta hd videóket nézni, akkor elmegy az is, és a helyedben nem vennék olcsó Samsungot.
3/15 A kérdező kommentje:
pont most nézem a gio-t meg az ace-t..:D egyébként azért soroltam fel pár telót, mert amúgy kb csak ezeket írták volna..:D
2011. dec. 14. 20:20
4/15 anonim válasza:
Ha a gio-t nézed az ugyanakkora se live miért is nem jó?
5/15 anonim válasza:
Talán azért írták volna ezeket, mert ezek jó telefonok, modernebb hardverrel és jobb támogatással (kivéve x8, galaxy mini, one touch) mint amit ilyen áron lehet kapni átlag androidos telefont.
6/15 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs miért, de nem rajongok a sony ericsson telókért..:/ :D
2011. dec. 14. 20:25
7/15 anonim válasza:
Akkor jó lesz neked valamelyik elavult armv6-os samsung amire android 4 se lesz...
8/15 A kérdező kommentje:
a gio után megnéztem az ace-t is, és ha a kettő közül kéne választani inkább az ace..mondjuk már az xperia mini-n is elgondolkodtam..csak az olyan kicsinek tűnik..:/
2011. dec. 14. 20:30
9/15 A kérdező kommentje:
:DDD mindenkitől ezt hallom, hogy a samsung elavult, a se meg kb a legjobb.
2011. dec. 14. 20:33
10/15 anonim válasza:
Tudásban viszont reggelire megeszi a gio-t és az ace-t is a mini és a sony live is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!