Nokia 700 vagy iPhone valamelyike?
öööö....javítsatok ki, de a Nokia 700 ~70.000 Ft, az iPhone4 meg ~170.000. :)
Ez nem mindegy.....sztem. Nem igazán egy kategória.
Ahogy mondod. Ha pedig az iPhone árát vesszük alapul ~170.000, akkor pedig kinyílt előtted a piac. :) A legtöbb gyártó felső kategóriás készülékét megkapod.
Én az iphonra szavazok.....
olyan tello nincs egy-nekem is iphone 4s-em van és még ilyen jó nem volt a 8 másik közül pedig mind okos tello volt.
10 éve csak Nokiám volt, de ez az első amelyre mondom, hogy egy nagy rakás sz@....
- aksi 24 órát nem bír, teljesen normális használat mellet, semmi internet, játék, ami húzna az aksit, minden este töltés.
- naponta lefagy, lyenkor kikapcs-bekapcs
- érintő képernyő gyakran nem hajlandó együttműködésre
- folyamatos memóriahiány, holott semmit nem töltöttem rá ami lefoglalta volna a helyet
- folyamatos "adatkapcsolat ki" ablak felugrása, pedig semmi nem fut ami kérne a kapcsolatot, ez a felugrás miatt a biil. zár sem zár le, úgy kell kézzel lezárni, hogy abbahaggya már a "figyelmeztetést.
1 hónapja van meg, de nagy szerencséje, hogy ennyit is túlélt, mert nagyon gyorsan darabokban a padlón végezni, darabokban.
Jó tulajdonságai: LEHET TELEFONÁLNI VELE ! (ha nem merült le az aksi)
Ha még nem késő MEG NE VEDD!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!