Ezekben a újabb mobiltelefonokban miért nem raknak vakut 1-2-kivételével?
Tényleg hasznos és egyébként nem lenne nagy pénz beépíteni, csak valamivel meg kell indokolni a magasabb kategóriás telefonok árát.
Viszont ez azért nem vaku, csak egy LED. Akkor már inkább kamerafénynek kellene hívni.
Határozottan nem igaz, amit mondasz. A negyedik generációs alma telefon kamerája marha jó, simán lehet róla 40*40 centiben nyomtatni, jó minőségben. A régi Nikon kompaktom nem tudott ilyen jó képeket.
Egyébként már többen is említették, hogy ez a "vaku" leginkább zseblámpának hasznos.
Az, hogy 40*40 cm-ben nyomtass, Mpixel kérdése.
A telefonokban olyan picike a szenzor, olyan bolhatöknyi az optika, olyan gyenge a fényereje, hogy borzasztó. Lehet, hogy a régi Nikon kompaktod nem tudott ilyen képet csinálni, de szerintem csak a felbontás miatt érzed ezt.
Meg egyébként sem korrekt egy több éves kis kompakt gépet összehasonlítani egy mostani cuccal. Vegyél most egy 20.000 Ft-os Nikon-t,Canon-t,Fuji-t. Bármelyik jobb képet csinál a telefonokba szerelt kameráknál.
A telefon kicsit sem birkózik meg a gyengébb fényviszonyokkal. Hosszú expozíció sem hiszem, hogy van bennük... stb... még sorolhatnám.
Arra pont elég, ha valamit meglátsz, lefotózod.
Nyaralást ezzel megörökíteni azonban vétek.
Én fotózom, tükörreflexes gépem van, szóval nekem különösen játékszer egy telefon kamerája. Nem akarom a tükrös gépekhez hasonlítani, mert szintén nem lenne korrekt, csak leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!