Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jók a Nokia telefonok?

Jók a Nokia telefonok?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni egy nokia 6300-at és félek hogy rosszul választok vagy valami gondom lesz vele...
2009. máj. 17. 19:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

A nokia sablonos,unalmas és rohatt drága!Ellenben tényleg megbízható,sokat tud..

Ez olyan mint a fociban a Real Madrid!MIindenki őt favorizálja,de ha egy kicsit jobban megnézi, csak a neve nagy,a tudása annyi mint bármelyik más telefoné..

2009. máj. 17. 22:34
 12/23 anonim ***** válasza:
57%
Nokiát nem nevezném telefonnak, inkább egy agyon hype-olt ipari hulladék. E51-em van, ami nem is a leggyengébb kategória. Kezdjük ott, hogy a hangminősége CSAPNIVALÓ. Sony Ericcsson után halk és egyszerűen FOS, agyontömörített hangja van, tehát pont telefonálásra alkalmatlan. Wifi miatt vettem meg, természetesen maximális jelszint alatt esélytelen vele normálisan netezni, még 3-ason is gyenge. Fém hátlapja van, aminek gagyi a rögzítése, és fél év után lejár, jó hogy nem hagytam még el. Ezeket a tulajdonságokat nagy nehezen megszoktam, de SOHA többet nem lesz Nokiám az biztos!!!
2009. máj. 18. 08:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nokiában nagyot nem fogsz csalódni, csak egyre kell figyelni: nem szabad a legújabb modellt megvenni. Várni kell legalább 3 hónapot, mert nagyon sokszor szoftverhibásak az új telók, és kb ennyi idő kell, amíg kijavítják.
2009. máj. 18. 08:59
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm széépen a válaszokat! :)
2009. máj. 18. 13:15
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
nem fogsz roszul választani, nokia a legjobb! amint látom mindenki ezt gondolja
2009. máj. 18. 16:32
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
A sony ericsson a szar az 100% valassz nokiat nekem e51-esem van es nem olyan mint a hatrabb iro biztos valami gagyi hasznaltat v utanzatot vett nalam a wi-fi is jol mukodik a zene jobban mint a szar sonyban es minden jobb
2009. máj. 18. 18:22
 17/23 anonim válasza:
A Nokia a legjobb, nekem mindig is azok voltak sosem volt velük bajom.Most 6230-am van.
2009. máj. 19. 21:31
 18/23 anonim válasza:

Nekem eddig csak Nokia telefonom volt (bő tíz évről van szó), a családban fordult meg jó pár más márka. Az igaz, hogy a Nokiák ugyanazt a tudást drágábban adják, de valahogy megbízhatóbbnak tűntek.

Személy szerint valahogy ennek a menüjét szerettem eddig egyedül.

Viszont az is tény, hogy míg a 97-es évjáratú 5110-esem még javában működik (két megázás és számtalan leesés után), pl. a 3310-esből kettő döglött meg (3-4 éves korukra), sima átlag használattól. Most a 6120-ban csak reménykedem, a garanciaidő már lejárt, még bírja. :)

(Bár az egyre silányabb, hamarabb tönkremenő dolgok nem csak a telefonipart érték el, és nem csak a Nokiákat, így igazán nem is rovom fel...)

Szerintem egyébként olyan telefont vegyél, ami szimpatikus. Kézreáll, mind fizikailag, mind tudásilag, mind kezelhetőségre. Azaz NEKED elég könnyű/kicsi/nagy/okos/szép/...

A garanciaidőt általában kihúzzák, aztán meg mindegyikben csak reménykedni lehet. :S

2009. máj. 22. 08:34
 19/23 anonim válasza:

Sy.

2004 szeptembere óta 6230 i-m van. azóta rengeteget esett, volt, hogy egy szálloda 5. emeletéről, egyenesen a csempére, de egy elő-hátlap csere megoldotta a problémámat. Csak ajánlani tudom, ha visszaemlékszel, a nagy "vetélytársa" a Sonyericson k700 volt, ami kb. 1 év használat után a joystick cseréjéhez vezetett. Rengeteg ismerősöm ajnározta a Sonyericsont, de míg ők a második, harmadik telójukat "emésztették" én még mindig meg vagyok elégedve az enyémmel, és még most is bírja az aksija a 4 napot.

:én

2009. máj. 22. 08:43
 20/23 anonim válasza:
Irtak itt az E51-esröl,viszatérva rá egy nagy szemét telefon a tesómnak is ilyen volt.Teljesen leblokolt,fél év után nem nyitotta a webet,lelasult kezelhetetlen lett.Nekem Nokia N73-asom van,legszivesebben kidobnám.Hivatalosan 2gb-ot visz,csak félig van betöltva a memória,és blokkol.Egy katintás a menüre kb 15 mp.várkozásba kerül,ha egyáltalán kinyitja,mert az sem mindig sikerül.Ez a típus nem egy olcsó darab,de úgyis csak memóriakártya nélkül müködik rendesen,vagy kevés legyen lekötve.Nekem abszolút a samsung a király.Nemhiába adnak rá 3 év garanciát,a Nokia 1 évéhez képest.A Nokia egy túlreklámozott szar,és az emberek egyböl szaladnak megvenni.Én a Samsung i8510-et ajánlanám mindenkinek a 16Gb-os belsö memóriával,és 8 mpixeles kamerával.Az egyik barátomnak fél éve ez van elképesztöen jó ez a telefon és gyors is.Gondold meg Kedves vásárló hogy milyen telót szeretnél,én megpróbáltam segíteni.
2009. máj. 22. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!