Jók a Nokia telefonok?
A nokia sablonos,unalmas és rohatt drága!Ellenben tényleg megbízható,sokat tud..
Ez olyan mint a fociban a Real Madrid!MIindenki őt favorizálja,de ha egy kicsit jobban megnézi, csak a neve nagy,a tudása annyi mint bármelyik más telefoné..
Nekem eddig csak Nokia telefonom volt (bő tíz évről van szó), a családban fordult meg jó pár más márka. Az igaz, hogy a Nokiák ugyanazt a tudást drágábban adják, de valahogy megbízhatóbbnak tűntek.
Személy szerint valahogy ennek a menüjét szerettem eddig egyedül.
Viszont az is tény, hogy míg a 97-es évjáratú 5110-esem még javában működik (két megázás és számtalan leesés után), pl. a 3310-esből kettő döglött meg (3-4 éves korukra), sima átlag használattól. Most a 6120-ban csak reménykedem, a garanciaidő már lejárt, még bírja. :)
(Bár az egyre silányabb, hamarabb tönkremenő dolgok nem csak a telefonipart érték el, és nem csak a Nokiákat, így igazán nem is rovom fel...)
Szerintem egyébként olyan telefont vegyél, ami szimpatikus. Kézreáll, mind fizikailag, mind tudásilag, mind kezelhetőségre. Azaz NEKED elég könnyű/kicsi/nagy/okos/szép/...
A garanciaidőt általában kihúzzák, aztán meg mindegyikben csak reménykedni lehet. :S
Sy.
2004 szeptembere óta 6230 i-m van. azóta rengeteget esett, volt, hogy egy szálloda 5. emeletéről, egyenesen a csempére, de egy elő-hátlap csere megoldotta a problémámat. Csak ajánlani tudom, ha visszaemlékszel, a nagy "vetélytársa" a Sonyericson k700 volt, ami kb. 1 év használat után a joystick cseréjéhez vezetett. Rengeteg ismerősöm ajnározta a Sonyericsont, de míg ők a második, harmadik telójukat "emésztették" én még mindig meg vagyok elégedve az enyémmel, és még most is bírja az aksija a 4 napot.
:én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!