Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jók a Nokia telefonok?

Jók a Nokia telefonok?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni egy nokia 6300-at és félek hogy rosszul választok vagy valami gondom lesz vele...
2009. máj. 17. 19:37
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
97%
Tapasztalataim szerint a Nokia az egyik legmegbízhatóbb márka. Nagyon strapabíró, könnyű kezelni, nincs vele sok gond. Ha nem váltogatod túl sűrűn a telefonjaidat, akkor szerintem mindenképpen megéri.
2009. máj. 17. 20:07
 2/23 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem csakis nokia. Nem valami huje mas telefon a legjobb a nokia es nagyon megbizhato.
2009. máj. 17. 20:08
 3/23 anonim válasza:
98%
Nekem 6300ám van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Könnyű kezelni, sok mindent tud.. Nekem tökéletesen megfelel. Szerintem nyugodtan vehetsz ilyet. Több, mint fél éve van meg, eddig semmilyen problémám nem volt vele.
2009. máj. 17. 20:14
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Csak ITT NOKIA :D
2009. máj. 17. 20:16
 5/23 anonim ***** válasza:
97%

Csak egy szó: piacvezető.

Gondolom nem véletlenül.

2009. máj. 17. 20:29
 6/23 anonim ***** válasza:
96%
Nekem beváltak a Nokiák. Eddig csak Nokia telefonom volt. 2001-től 2003 karácsonyig volt 3310-esem azutolsó hónapokat leszámítva tökéletesen működött akkor is csak az akksija halt meg ( minden nap tölteni kellett), a telefon sokat kibírt, esett le az első emeletről esett ki a zsebemből motorozás közben. Utána 3100, kb. 3 és fél évig annak a bekapcsoló gombja romlott el ( kiesett a helyéről), kb. 1 hónapig életben tartottam vigyázva, h ne merüljön le. Aztán egyszer kikapcsolt és soha többé nem kapcsolt be. Akkor cseréltem le egy 6233-ra, ami már több mint 2 éve megvan és eddig semmi baja nincsen, működik. Semmit sem költöttem rá leszámítva egy 1 GB-os memókártyát meg egy Bluetoothos adaptert ( de ezeket másra is lehet használni).
2009. máj. 17. 20:34
 7/23 anonim ***** válasza:
70%

A mobiltelefon NOKIÁNÁL kezdődik és a NOKIÁNÁL ér véget.

A többi márka csak gyenge utánzat...

2009. máj. 17. 20:34
 8/23 anonim ***** válasza:
98%
Nálam is nokia a favorit :)jelenleg 5800 Xpress-em van ami nagyon megbizható.Elötte volt egy samsungom ami egy nagyon rossz döntés volt rossz aksi nagyon rossz csatlakozó(javithatatlan)Anyámék omniájárol csak annyit hogy mind a 2-tipus hibásan érkezett...és ezt másoktól is halottam szóval szerintem a legjobb döntés a nokia.:))
2009. máj. 17. 20:43
 9/23 anonim válasza:
80%
Nokia a legjobb!!!!!!!
2009. máj. 17. 21:02
 10/23 anonim ***** válasza:
95%
Erősítem a tábort, nekem eddig csak Nokia telefonom volt (de inkább eladtam őket, egy ment csak tönkre, ill. csak a ki-be kapcsoló gombja). Most is van több is, mindegyik frankó jó ideje.
2009. máj. 17. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!