Ajánlanátok érintőképernyős mobilokat?
Figyelt kérdés
Maximum 100 eurót szánnék rá (30 000 ft.
Bármilyen márka lehet. (Nokia, Samsung, HTC, stb.)
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 15. 13:57
11/12 anonim válasza:
HTC!! Ez az elit telefon, összességében jobb mint az Iphone. Minőség, teljesítményben összességében a legjobb. Ezután meg Sony Ericsson még esetleg, meg Motorola. Sony- Xperia Ray, Motorola Atrix, ezek még minőségi darabok. Esetleg LG Optimus 2X. A többiről nem érdemes szót sem ejteni. Samsung néptelefon, nem nagy szám minőségben sem, ezért ócsó.
12/12 anonim válasza:
Nem olyan para a Samsung. Ace esetleg? Én olyan 50ért vettem mondjuk... előfizetéssel.
Ha kártyásat vagy függetlent akarsz ennyiért, nagyon jó telefont nem fogsz kapni. Egyébként a Samsungokkal semmi baj, én szeretem. Nem iPhone meg HTC, de jól működik, okos kis jószágok... és a Galaxy széria némely tagja simán tud annyit mint egy-egy HTC (jó nyilván nem az Ace hanem fejlettebb típusok).
A Sony Ericcson Xperiak sem rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!