Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni Huawei U 8500 vagy a sony ericsson xperia x8-at?
Figyelt kérdés
Úgy átlagba kéne jobban net(facebook)zene néha játék is meg ilyenek2011. dec. 14. 22:22
11/19 A kérdező kommentje:
de akkor szerintetetek mégis mekyik?
2011. dec. 15. 15:45
12/19 anonim válasza:
X8...
Több benne a lehetőség.
Ha esetleg főzött romot tennél rá, legalább 40 féle van az xda-n.
A huawei-nek eleve 528mhz a procija, a gyártó húzta fel 600-ra.
Ha később húzni akarod a huaweit már nehéz ügy. Az x8 alapból 600 és korszerűbb chipkêszlet, gpu-val.
13/19 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. dec. 15. 17:29
14/19 A kérdező kommentje:
szerintem x8-at veszek
2011. dec. 15. 21:07
15/19 anonim válasza:
én most vettem huaweit és összehasonlítva sztm jobb meg szebb is :D és szeretem h nagy a kijelzője :)
16/19 anonim válasza:
3.2-es kijelző már nagynak számít?
És úgy összességében a sokkal gyengébb hardver?
17/19 anonim válasza:
X8
Nekem is ez van. Amúgy nem sokára jön az Összes Xperia telefonra az új androidos frissités fog felkerülni.
A telefon szép, a játék néha akad de nem igazán panaszkodom. Telljesen jó választás!
18/19 A kérdező kommentje:
akkor ink x8?:D:D
2011. dec. 18. 17:21
19/19 anonim válasza:
Igazából én nem ajánlanám egyiket se, de ezek közül inkább az x8.
Én inkább ezt ajánlanám helyettük:
Jelenleg a legjobb ebben az árkategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!