Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni Huawei U 8500 vagy a sony ericsson xperia x8-at?
Figyelt kérdés
Úgy átlagba kéne jobban net(facebook)zene néha játék is meg ilyenek2011. dec. 14. 22:22
1/19 anonim válasza:
Huawei-t ajánlanám.Húgomnak az van és meg van vele elégedve,a Sonyval általában elég sok gond van,de nem csak ezért.Ez a Huawei egész szimpatikus kis készülék jól is néz ki,és tényleg meg van benne minden ami kell:)
2/19 A kérdező kommentje:
Köszi én is erre gondoltam:D ha lehet még kommenteket!
2011. dec. 14. 22:44
3/19 A kérdező kommentje:
És amúgy huaweiből fehér vagy fekete van neki vagy melyik néz ki jobban:D?
2011. dec. 14. 22:45
4/19 anonim válasza:
" tényleg meg van benne minden ami
kell:)"
Kivéve a gpu, ami játékokhoz azért nem árt...
5/19 anonim válasza:
Huawei-t ne vegyél, ha játszani is akarsz. Nincs benne GPU (grafikus gyorsító). Ilyen szempontból az X8 jobb választás.
De szvsz jobban járnál valamivel többért az új xperia mini-vel hosszabb távra.
6/19 A kérdező kommentje:
De Úgy átlagba melyik jobb most: (nem kifejezetten játékra gondolok hanem minden)
2011. dec. 15. 06:31
7/19 anonim válasza:
Nekem sony eriscson x8 asom van. Haveromnak meg huawei 8500 és azt mondom, hogy a hauwei jobb. Nem csak hogy a kijelzője nagyobb, támogatja az android 2.2 talán még a 2.3mat nem tom. A lényeg hogy az x8 csak a 2.1-et és nem is jön ki rá több frissítés. Szal én azt mondom huawei 8500 !
8/19 anonim válasza:
Játékra gpu nélkül nem az igazi, hiába van 2.2 stb rá.
Ismerősnek volt a nyáron, olyan egyszerű játékok is akadoztak, mint a Labyrinth...
De egy új xperia mini ma már sokkal jobb vétel mindkettőnél.
9/19 anonim válasza:
húgomé fekete:)
hát nem tudom a játékok hogy futnak rajta húgom felrakott párat azok elmennek neki és nem panaszkodott eddig
10/19 anonim válasza:
Az angry birds pl szaggat a hauwei 8500on az x8 on kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!