Van iPhone-od és milyen (3gs,4stb. )?
Ha van akkor hogy vagy vele megelégedve????
Mikor vetted és mennyiért??
És esetleg tudnál-e olcsóbban szerezni vagy tudsz-e olyan helyet ahol részletre lehet venni kártyafüggetlent????
Az tény, hogy nagyon szép kijelzője van, csak (lehet, hogy az én hibám, de) szeretem a zsebembe tárolni a telefonomat:)
De az iphone-nak is van ilyen szép kijelzője, csak annak még a mérete is megfelelő...
Amúgy meg drágább szóval ez nem volt jó ötlet.
Egyébként valaki nem akar a kérdésre válaszolni?
Első iPhone-om egy részben pixelhibás 2G volt. Teljesen véletlenül jutottam hozzá, elcseréltem egy Nokia 5230-ra. Egy csíkban volt pixelhibája, gyakorlatilag semmiben nem akadályozott. Annyira megszerettem, hogy fél év használat után vettem egy 3GS-t. Meglepő módon, lassabb volt mint a 2G, bármit is csináltam vele. Akkor kezdtem igazán beleásni magam az iPhone témába. Ma már hobbi szinten szerelem is őket.
Azóta pénz híján volt egy Galaxy Ace-m is. Hatalmasat csalódtam benne. Tehát van összehasonlítási alapom.
Most egy 4-m van, nagyon szeretem, teljes mértékben megvagyok vele elégedve.
Nekem többet más telefonom nem lesz, csak iPhone. Ajánlom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!