Valentina17 kérdése:
Iphone 4 60ért? Létezik ilyen? Vgay még megéri az Iphone 3gs? Tapasztalat az iphonnal?
Figyelt kérdés
Azt kérdezném tőletek ,hogy 60ezerért létezik hogy odaadnak nekem egy iphone 4et? (persze használtan) Megéri még esetleg megvenni az iphone 3gst? És van e valami telefon még amit ajánlanátok?2011. dec. 14. 20:30
1/2 anonim válasza:
nemrossz a 3gs sem , de nem mai telefon , mongyuk középkategória , de a 4 már felső és a legjobbak között van , hát annyit csinálj h személyes átvételnél megnézed h minden rendben e van , h nem klón e , a 60 az nagyon olcsó..
2/2 anonim válasza:
Én is nézegetem, de sajnos 80.000 ft-nál olcsóbbat nem nagyon találtam....ami 70.000 körül van annak, amiket eddig láttam volt némi hibájuk.60.000 körül meg nem is találtam:(
Pedig nekem is kéne, ha találsz akkor szólj nekem is:)
Valaki tudna esetleg olyan helyet ahol lehet részletre venni iphone-t???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!