Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak ezzel az Iphonna...

Mit csináljak ezzel az Iphonnal? Nővérem meg fog fojtani!

Figyelt kérdés

Itthon hagyta nekem ma,hogy játszhassak rajta.Persze fejvesztés ellenében.csak egy játékkal játszottam,aztán egy másikkal.Aztán leraktam,mire visszajöttem egyik alkalmazás sem indul el.Hiába kattintok rá,meghal.Újraindítottam,verziót frissítettem minden :(

De nem segített,amikor hazajön meg fog ölni.Van ötletetek?

2011. nov. 29. 20:30
 1/4 anonim válasza:

talán a szüleid tudnak segíteni ha nem akkor csak egy választásod van nővérednek megmondod talán ő tudja hogy mit kell csinálni :/ talán nála is volt már ilyen hiba

sok sikert :)

2011. nov. 29. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy semmi hiba nem volt.Anyumék sem tudnak segíteni=(

haragudni fog,mert telefonján él,benne van sok fontos alkalmazása.

2011. nov. 29. 20:39
 3/4 anonim válasza:
Kizart hogy csak ugy nem indul el magatol. Az en iphonom allandoan az 1 eves lanyom kezeben van, uti, vagja, dobalja, egyszer sikerult atallitani a nyelvet oroszra rajta, megis tokeletesen mukodik. Ha megallt, akkor az gyartasi hiba, garanciaban kicserelik.
2011. nov. 29. 20:42
 4/4 A kérdező kommentje:
3éves,nincs gari már
2011. nov. 29. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!