Giroszkóp kalibrálása?
Sziasztok!
nap vásároltam magamnak egy új androidos telefont (Telenor OT) és feltettem rá az NFS Shiftet, amit ugye giroszkóppal vezérelhetünk. Először a kormány rángatózására lettem figyelmes (ez nem túl nagy, a játékélményt nem is befolyásolja, csak picit mozgolódik a kormány). Azt hittem, hogy direkt ilyen a játék, de utána leszedtem a SpeedX-et, és ott is rezgett magától az egész.
Szóval ma leszedtem egy G szenzor tesztelőt, ami azt az eredményt mutatta ki, hogy amikor leteszem az asztalra a telefont még akkor is állandó mozgásban van. Kérdésem, hogy újra lehet kalibrálni valahogy a giroszkópot?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Próbáld ki hogy beállításoknál szokott olyan lenni hogy gyári beállítások visszaállítása vagy újratelepítés vagy ilyesmi.Ha ezt a folyamatot elindítod a telódról minden törlődni fog szal elötte ments ki mindent magadnak ami fontos.Ha ezek után sem jó akkor szervizbe vele .
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!