Tényleg csak december 31-ig ingyenes a 0. facebook?
" Nyelvtannáci válasza:
És mi közöd hozzá hogy más mit csinál?Miért zavar ez téged?Talán nem telik olyan telefonra amin fut az internet?Vagy nem telik internetre?
A helyesírási hibáid: és-sel nem kezdünk mondatot, hogy előtt vessző van, a mondatok közt szünet, a telik két "L"-lel van, "
Mióta írjuk két "l"-lel a TELIK szót ?
"Kit érdekelnek a helyesírási hibák?Tehetek én róla hogy ilyen sz@r idióta nehéz az anyanyelvem?Angolul is könnyebben írok helyesen mivel könnyebb és minden logikus és összefügg de a magyarban nem."
Nagyon nehéz lehet megtanulni, hogy a mondatok között szünet van és a vesszők használatát. Az meg szimplán siralmas, hogy "nem tudod megtanulni rendesen az anyanyelved" (sz@r lehet).
Ha meg tényleg annyira helyesen írsz angolul, akkor ne írjál már olyanokat, hogy "fészezni".(Ha annyira logikus minden, elmagyaráznád, miért írják nagybetűvel azt, hogy "I" és a "you"-t miért nem?) Mintha már mindenki facebook-függő lenne... Nem érdekel a fizkia, kémia? Jó, akkor "fészezzél" helyette órán, de szerintem inkább verd a fejed A magyar helyesírás szabályai című könyvbe. Azért ilyen primitívek az emberek, mert sokkal érdekesebb, hogy a Pista megint együtt van a Marival... Én is fönt vagyok facebook-on, de nem óra helyett.
ma 17:52 vagyok:
Ebben egyet érted veled utolsó válaszoló. Innen nézve igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!