Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg csak december 31-ig...

Tényleg csak december 31-ig ingyenes a 0. facebook?

Figyelt kérdés

[link]

Hallelujah.. Végre nem fog mindenki állandóan facebookozni :D

2011. dec. 14. 19:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De a Témobájlnak ez egy jó biznisz volt, hiszen ezáltal megugrott a vásárolt készülékek száma, vannak akik csak azért vásároltak T mobilos telót hogy ingyenesen tudják használni a facebookot!
2011. dec. 14. 21:43
 12/15 anonim válasza:

" Nyelvtannáci válasza:

És mi közöd hozzá hogy más mit csinál?Miért zavar ez téged?Talán nem telik olyan telefonra amin fut az internet?Vagy nem telik internetre?

A helyesírási hibáid: és-sel nem kezdünk mondatot, hogy előtt vessző van, a mondatok közt szünet, a telik két "L"-lel van, "

Mióta írjuk két "l"-lel a TELIK szót ?

2011. dec. 15. 16:38
 13/15 anonim válasza:

"Kit érdekelnek a helyesírási hibák?Tehetek én róla hogy ilyen sz@r idióta nehéz az anyanyelvem?Angolul is könnyebben írok helyesen mivel könnyebb és minden logikus és összefügg de a magyarban nem."

Nagyon nehéz lehet megtanulni, hogy a mondatok között szünet van és a vesszők használatát. Az meg szimplán siralmas, hogy "nem tudod megtanulni rendesen az anyanyelved" (sz@r lehet).

Ha meg tényleg annyira helyesen írsz angolul, akkor ne írjál már olyanokat, hogy "fészezni".(Ha annyira logikus minden, elmagyaráznád, miért írják nagybetűvel azt, hogy "I" és a "you"-t miért nem?) Mintha már mindenki facebook-függő lenne... Nem érdekel a fizkia, kémia? Jó, akkor "fészezzél" helyette órán, de szerintem inkább verd a fejed A magyar helyesírás szabályai című könyvbe. Azért ilyen primitívek az emberek, mert sokkal érdekesebb, hogy a Pista megint együtt van a Marival... Én is fönt vagyok facebook-on, de nem óra helyett.

2011. dec. 21. 17:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Jól van, tényleg lehetne hasznosabban tölteni az az időt amit el internetezünk a telefonnal.Igen de akkor orientálják , változtassák meg az oktatási rendszert és az atomszámolgatós hidrogén összeadós kémiát hagyják azoknak akik azzal akarnak foglalkozni.Nekünk akiket ez a legkevésbé sem érdekel és elég tudnunk az alap kémiát , csináljanak lehetőséget hogy elfoglaljuk magunkat és ne a telefonon internetezzünk , hanem esetleg sport vagy érdeklődési körnek megfelelő dolgok.
2011. dec. 21. 20:32
 15/15 anonim válasza:

ma 17:52 vagyok:

Ebben egyet érted veled utolsó válaszoló. Innen nézve igazad van.

2011. dec. 21. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!