Miért vonja a 0. facebook az egyenlegem?
Sziasztok !
A problémám az lenne,hogy Nokia E52-es készülékem csak a 0.facebook.com-ot használva 2 hét alatt levont 5000Ft-ot.Miért van ez?Eddig ingyen tudtam,most már nem
Nem hsználok és nem is használtam netes csomagot. Egyszer csak nézem nincs rajt pénz. :(
3G közere játszhat ?
"A kérdező kommentje:
Nem hsználok és nem is használtam netes csomagot."
Hát akkor ne csodálkozz.
Olvasni azért remélem tudsz?
A Facebook Zero használatához szükséges, hogy valamely adat-díjcsomagunkra előfizessen, ez lehet akár a havidíjmentes Net Start vagy más havidíjas csomag is. Utóbbiak közül ajánljuk pl. a Go!Net M adat-díjcsomagot, amely havidíjas és Dominós előfizetőink számára egyaránt elérhető.
nekem netstartom van nem ingyenes. a belépés oké de ha rendesen 1-2 vagy több órát böngészel vagyis magyarul rajtvagy fb-on az vesz le pénzt. sajnos. akkor nem tudom ebben mi az ingyenes -.-" mind1
ez csak a t-mobilnak jó. a 0.face ingyenes de kell hozzá netstart ami persze nem teljesen ingyenes -.-" őrület.
Köszönöm a válaszokat,csak eddig egyszer sem vont le pénzt csak most...Akkor miért van?
Nem tudjátok hogyan kell kikapcsolni a 3G-t ezen a készüléken?Szerintem az miatt van ez...:\
Szolgáltatásait díjmentesen módosíthatja a 1430-ra küldött SMS kódokkal. Az üzeneteket saját előfizetéséről kell küldenie, a sikeres módosításról válasz SMS-ben tájékoztatjuk.
A megrendelő SMS tartalma:
+NETSTART
Lemondás:
-NETSTART
Üdvözlettel:
T-Mobile
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!