Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyiket érdemeseb...

Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni, Iphone 4S vagy Galaxy S2?

Figyelt kérdés
a pénz nem számít mert meg lenne mindkettőre. a nagy képernyő sem előny az SGS2nél mert kicsit zavar. inkább a beéső dolgok érdekelnek. melyik jobb rendszer. melyik használhatóbb. köszi!
2011. dec. 13. 11:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az Android jó, de nem a Samsung-nál. Ha nem akarsz főzött ROM-okkal sz@rakodni, csak használni egy atomstabil és gyors rendszert, akkor az iPhone kell neked. A kijelzője fényévnyivel élesebb, ráadásul a kamerája is jobb.
2011. dec. 13. 13:20
 2/13 anonim ***** válasza:

Az iPhone egy magasabb kategória egyébként, többe is kerül. Határozottan jobb telefon a 4S, de inkább azt kell eldönteni hogy az árkülönbség megéri e. Például új kártyafüggetlen árak:

iPhone 4S: [link]

Galaxy S2 (igaz itt brutál jó árban van az S2, a T-mobile 2 éves hűséggel adja 10 000-rel többért, mint itt kártyafüggetlenül van):

[link]

2011. dec. 13. 13:45
 3/13 anonim ***** válasza:

No de azért nem a legdárágbb shop-ot kellett volna belinkelni:

[link]

2011. dec. 13. 13:52
 4/13 anonim ***** válasza:

Kérdező samsung galaxy nexus.. Ha van pénzed..

Amúgy sgs2 mind kinézetileg mind hardverileg erősebb,gyorsabb.Nem kell szarakodni főzött rommal "kedves" első,ki jön rá az ice cream sandwich..Nexuson már rajta van.

Mindenképp jobb,iphone4s-be olyan sz*r hardver van hogy na...2 mag 1 ghz.. sgs2-ben a magokat 1,6ghz-re is felhúzhatod..És jóval nagyobbképernyő,ami jól esik egy film,játék közbe..És alakra kinézetre is jobban néz ki kezedben mint 1 ájfón..

2011. dec. 13. 16:25
 5/13 anonim ***** válasza:
A kinézet szubjektív kedves utolsó, szerintem ócska műanyag fos a kinézete. A kijelző felbontása dráma. A Nexus-al nem értem miért jösz, mikor több tíz készülék veri. A 4S-re optimalizált op valami betonstabil. Az S2-vel kapcsolatban pedig vannak negatív kritikák hegyén-hátán.
2011. dec. 13. 16:42
 6/13 anonim ***** válasza:
iPhone A legjobb okostelefon...és már számtalanszor meglett mondva h szart se érne a Samsung a akár 3 GHz procival sem, a szar hardver és oprendszere miatt .
2011. dec. 16. 09:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem az Android rendszerrel van a baj, hanem a Samsungal és a TouchWiz-el. Nem képesek olyan rendszert építeni az Androidból a vas köré, mint pl. a HTC.
2011. dec. 16. 11:16
 8/13 anonim ***** válasza:
akkor ugy jó ahogy van...jobb ugyse lesz mint 1 iphone ...szval itt a pont .
2011. dec. 17. 22:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk az túlzás hogy a "legdrágább shopot" linkeltem. :-) A Samsung kifejezetten jó árban van, amit Te linkeltél iPhone pedig angol nyelvű és csak töltővel (kisbetűs rész). Amit én magyar és full gyári tartozék.
2011. dec. 22. 17:41
 10/13 Traktorkerék válasza:

na most a sgs2 egy rohadt jó telefon a SAMSUNG-OK közt, a samsung telefonoknak van a legjobb kijelzője de belsőleg valóban nem a legjobbak... az "ájfón"-ról csak annyit, hogy az összes egy **@r szerintem, más gyártóknál fele annyi pénzért kapsz egy közel olyan jó telefont vagy jobbat

a kérdezőnek annyit, hogy ilyenben sose kérj tanácsot, hogy melyiket vegyed... mindenki mást fog mondani és az alapján eldönteni hogy melyiket mondták többször... ez szerintem nem a legjobb megoldás, inkább ha nem értesz hozzá akkor kérd meg a válaszadókat vagy barátodat/barátnődet, családtagodat, hogy érthetőbben magyarázzák el, hogy melyik telefon mit tud

2011. dec. 26. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!