Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni, Iphone 4S vagy
Galaxy S2?
Figyelt kérdés
a pénz nem számít mert meg lenne mindkettőre. a nagy képernyő sem előny az SGS2nél mert kicsit zavar. inkább a beéső dolgok érdekelnek. melyik jobb rendszer. melyik használhatóbb. köszi!
Az Android jó, de nem a Samsung-nál. Ha nem akarsz főzött ROM-okkal sz@rakodni, csak használni egy atomstabil és gyors rendszert, akkor az iPhone kell neked. A kijelzője fényévnyivel élesebb, ráadásul a kamerája is jobb.
2011. dec. 13. 13:20
2/13 anonim válasza:
Az iPhone egy magasabb kategória egyébként, többe is kerül. Határozottan jobb telefon a 4S, de inkább azt kell eldönteni hogy az árkülönbség megéri e. Például új kártyafüggetlen árak:
Amúgy sgs2 mind kinézetileg mind hardverileg erősebb,gyorsabb.Nem kell szarakodni főzött rommal "kedves" első,ki jön rá az ice cream sandwich..Nexuson már rajta van.
Mindenképp jobb,iphone4s-be olyan sz*r hardver van hogy na...2 mag 1 ghz.. sgs2-ben a magokat 1,6ghz-re is felhúzhatod..És jóval nagyobbképernyő,ami jól esik egy film,játék közbe..És alakra kinézetre is jobban néz ki kezedben mint 1 ájfón..
2011. dec. 13. 16:25
5/13 anonim válasza:
A kinézet szubjektív kedves utolsó, szerintem ócska műanyag fos a kinézete. A kijelző felbontása dráma. A Nexus-al nem értem miért jösz, mikor több tíz készülék veri. A 4S-re optimalizált op valami betonstabil. Az S2-vel kapcsolatban pedig vannak negatív kritikák hegyén-hátán.
2011. dec. 13. 16:42
6/13 anonim válasza:
iPhone A legjobb okostelefon...és már számtalanszor meglett mondva h szart se érne a Samsung a akár 3 GHz procival sem, a szar hardver és oprendszere miatt .
2011. dec. 16. 09:03
7/13 anonim válasza:
Utolsó, nem az Android rendszerrel van a baj, hanem a Samsungal és a TouchWiz-el. Nem képesek olyan rendszert építeni az Androidból a vas köré, mint pl. a HTC.
2011. dec. 16. 11:16
8/13 anonim válasza:
akkor ugy jó ahogy van...jobb ugyse lesz mint 1 iphone ...szval itt a pont .
2011. dec. 17. 22:21
9/13 anonim válasza:
Mondjuk az túlzás hogy a "legdrágább shopot" linkeltem. :-) A Samsung kifejezetten jó árban van, amit Te linkeltél iPhone pedig angol nyelvű és csak töltővel (kisbetűs rész). Amit én magyar és full gyári tartozék.
2011. dec. 22. 17:41
10/13 Traktorkerék válasza:
na most a sgs2 egy rohadt jó telefon a SAMSUNG-OK közt, a samsung telefonoknak van a legjobb kijelzője de belsőleg valóban nem a legjobbak... az "ájfón"-ról csak annyit, hogy az összes egy **@r szerintem, más gyártóknál fele annyi pénzért kapsz egy közel olyan jó telefont vagy jobbat
a kérdezőnek annyit, hogy ilyenben sose kérj tanácsot, hogy melyiket vegyed... mindenki mást fog mondani és az alapján eldönteni hogy melyiket mondták többször... ez szerintem nem a legjobb megoldás, inkább ha nem értesz hozzá akkor kérd meg a válaszadókat vagy barátodat/barátnődet, családtagodat, hogy érthetőbben magyarázzák el, hogy melyik telefon mit tud
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!