Xperia 8-as készülékemen miért nem találom a gépemről küldött játékokat?
Az előzőnek írottak alapján:
1.Xperia x8 menüje nem fordul el (asszem csak a mini pro-é)
2.Vannak szabad wifi-k ,el kell menni olyan helyre ahol csatlakozni tudsz rá és úgy tölthetsz le fájl kezelőt vagy játékokat vagy ami kell de ha gépről teszel rá akkor a fájl kezelő a fontos amiről megkeresed a rátett telepítőt és telepíted.
3. TELEPÍTÉS NÉLKÜL NEM TUDSZ SEMMILYEN JÁTÉKKAL JÁTSZANI(+ vannak olyan játékok amelyek nem kompatibilisek az összes telóval pl.: olyan apk fájl ami TAB-hoz készült vagy stb.)
4. Szabad wifi általába szokott lenni nagyvárosokba (azon belül szinte az összes meki-ben, burger king-ben),vagy ismerőst keresel akinek van wifi routere (pl nekem van így az otthoni netet wifire IS alakítom = van ingyen netem)
előző vok
ingyen net mármint telóra, de a wifi routert ha akarsz venni nem olyan drága 10e-ből könnyedén megúszod
én mikor belementem a sony Ericsson PC companion-ba
ott van olyan hogy fájl kezelő alatta,hogy kezdés belemegyek és phone card j-t megnyitja és nem csinál semmit mi lehet a baj
DE NEM SZÁMÍTÓGÉPEN KELL MEGNYITNI!!!!!!!!!!!!!
Letöltöttél TELEFONON keresztül egy (ingyenes) fájlkezelőt, azon belül megkeresed a te játékod telepítőjét A TELEFONON és már telepítheted is.
(óóó istenem miért érdemlem meg ezt)
A tudatlanság nem bűn de ez már nem kicsi
Miért van az hogy ma töltöttem fel a telóm 5000 Ft-tal és a
wifim is be van kapcsolva és mégis az írja ki,hogy nincs internet kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!