Hogyan lehet a játékokat telepíteni?
Nem értelek. A kérdés elején még az van, hogy nem találod, utána meg nem tudod hol keresd és végül mégiscsak írsz egy hibaüzenetet amit feltehetőleg a telefonod írt, miután próbáltad futtatni őket.
Szóval megvannak, de nem mennek. Biztos, hogy apk kiterjesztésűek azok a játékok?
Na jó. Ebből az egészből csak a végét értem. Se pont, se vessző. Most akkor mi van azzal a kimondottan xperiával és a nem androiddal?
Nem támogatott fájlt meg nem igazán kéne kiírnia. Max. azt reklamálhatja, hogy nincs bepipálva az ismeretlen forrás. Azt meg a Beállítások->Alkalmazások és itt az ismeretlen forrás mellé kell a pipát betenni.
Marketről.
Mert ha azt is beszerzed apk formájában és felteszed a telóra megint ott vagy mint az eddigiekkel, hogy nincs mivel telepíteni. Annak meg túlságosan sok értelme nincs.
de a marketre nem tudok felmenni.
gépen keresztöl is lehet?
na ezeket tötöttem le de a 4. lépést nem étem
android sdk: [link]
fájlkezelő pl: ES Explorer: *****
1) kössük össze a telefonunk a géppel usb-hibakeresés módban (spicában 2.1 alatt beálítások->alkalmazások->fejlesztés) legyenek engedélyezve a hamis helyek és az ismeretlen forrásokból való telepítés is
2) csomagoljuk ki az android sdk-t
3) es_file_explorer.apk -t másoljuk be a tools mappába
4) tools mappából futtassuk a parancssort (pl: D:\android-sdk-windows\tools\)
5) nézzük meg az eszözünk nevét, az az parancssorba írjuk be: adb devices
itt kb valami ilyesmit kell látnunk:
List of devices attached
57009af1ab23 device
6) majd a meghatározott név alapján írjuk be a parancssorba
adb -s 57009af1ab23 install es_file_explorer.apk
7) ha mindent jól csináltunk van egy fájlkezelő a telefonunkon amivel tudjuk telepíteni az egyéb forrásból érkező .apk -inkat
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!