Melyik telefon tud többet? ZTE Skate vagy Samsung Galaxy ace? NEM MINŐSÉGRE VAGYOK KÍVÁNCSI CSAK A TUDÁSRA.
2011. dec. 9. 20:03
21/25 Imnotkocka válasza:
vágom, köszi, akkor rom felrakásnál nem kell félnem attól, hogy rosszul teszek fel valamit és meghal a teló örökre?
22/25 anonim válasza:
lehet belőle téglát csinálni de ennek nagyon kicsi a valószínűsége főleg ha mindent a leírtak alapján csinálsz de ha mégis elbasznád beviszed szolgáltatóhoz h nem kapcsol be aztán kicserélik mert zte t nem javítanak legalábbis mikor bladem volt helyben egyből kicserélték
23/25 Imnotkocka válasza:
idő közben döntöttem, és se mini mellett döntöttem, szerintem nem fogom megbánni, de még gyűjtöm rá a pénzt
24/25 anonim válasza:
jól döntöttél röhögni fogsz rajta h. miért nem egyből ezt akartad
25/25 anonim válasza:
"már megvolt a fifa 11"
Persze...
Valaki meg azzal is küzd, hogy egy avi filmet lejátsszon a skate-en...
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!