Melyik telefon tud többet? ZTE Skate vagy Samsung Galaxy ace? NEM MINŐSÉGRE VAGYOK KÍVÁNCSI CSAK A TUDÁSRA.
attól h. most jelent még elavult...alsókategóriás soc-ot pakolnak bele ettől sokkal lassabb kisebb a teljesítménye
a skateben jobban sikerült qualcomm msm7227T proci van ugyanaz mint a blade msm7227-je csak itt nem 600 hanem 800Mhz-en fut mert ezek "jobban sikerült darabok" ezért a végére raknak egy T betűt de pl a gpu ugyanaz mint a blade adreno 200-a de ez pl lényegtelen mert én nemis tudok olyan msm7227ről ami mellett ne adreno 200 lenne...ez a chipset arm v6 os pár éves cucc(ezért mondom h. elavult mert pl mivel arm v6-os ezért nem támogatja flash tartalmak lejátszását hardveresen ismétlem HARDVERESEN NEM TÁMOGATJA vannak rá főzött romok amivel megy de csodát nem lehet tőle várni mert egy akadástenger az egész,.....mivel kicsit feltupírozott full alsókategóriás chipset van benne ezért a játékok közül sok elsem indul rajta még a marketben sem jelenik meg...a kamera pocsék minőségű videókat készít mert pl a felbontás is kicsi azthiszem a normális 30fps-t sem éri el és még folyamatos autofókusz sincs benne dehát mitvárunk ettől a soc-tól? nemis lenne képes meghajtani...de ha ráadásul belegondolsz egy sgs is vagy 1000x erősebb nála pedig az csak 4 colos de tudom h. nektek a tudás=coll méret... de akkor meg miért van h. egy arc mondjuk 100 ezer ez meg 40 ezer? nem véletlenül...
az összes új xperia-ában 1Ghz-es (arc s 1,4Ghz) qualcomm snapdragon msm8255 van adreno 205-el ez bár nem a legerősebb hardver de jóval erősebb mint a skate-ben található ez már képes meghajtani a hd felbontású (1280x720) videófelvételt és közben folyamatos autofókusz van ha tudod mi az az autofókusz fényképezésnél akkor képzeld el h. mindezt videózás közben teszi tehát állandóan korrigálja a távolságnak megfelelően a fókuszpontot. Mindezekből az következik h. az6 xperiákkal felvette videó a gépen sem fog olyan silány minőséget mutatni mint a skate videói(de am a skate olyan szinten gyenge h. a minivel felvett videót ha átküldöd rá a legjobb lejátszókkal is akadni fog). A hardver nagymértékben kihat arra is h. milyen játékok futnak el rajta a többség ami 2d-s álltalában elfut mind1-iken de pl az angry birds biztos lesz olyan pálya ahol majd jól belaggol...mégvalami az xperia javára h. hamarosan lesz rá hivatalos android 4.0 is. A skatera nem biztos de valaószínűleg nem de nyilván a többéves elavult arm v6 -os architektúra miatt ami nem elengendő a rendszer futásához.. ezenkívül halottam már több kérdezőtől is h. laggol rajta a böngészés ezen lehet javítani pl opera mini nekem gyorsabb volt a bladen...vagy lehet rá rakni a főzött romokat attól is jobb lesz de csoda nincs...elvalult régi hiába most jelent meg ez egy alsókataegóriás mobil nagy tepsi kijelzővel többéves elavult architektúrarára felépítve tehát mondom ha negy kijelző kell akkor vegyétek csak de sansos a gyengeségei miatt nem nagyon lehet élvezni a nagy kijelzőben rejtőző lehetőségeket a mininek bár kisebb a kijelzője sokkal többet tud, mindenben "lepipálja" a skatet... Megértetted? Nem akarok én senkinek sem rosszat nem akarok a gyk nagy megmondóembere lenne de ezek tények és nemkéne magad abban a téves hitben ringatni h. 100% hogy én vagyok a hülye....
Viszi akadás néküla 34 játékok is
Nem rég tettem fel a ZTE Skate
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!