ZTE Skate vagy Nokia 500 a jobb telefon?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 13:46
1/13 anonim válasza:
Ugyanolyan elavult processzor van mindkettőben, de a Nokiának rettentő kevés a memóriája. Kijelzőméretben meg amelyiket jobban preferálod. Nekem egyik se kéne, így objektíven a Skate jobb.
2/13 anonim válasza:
Én a Nokiára szavazok. Tudásban magasabb szinten van a Skate-nél, mégha elavult is... Meghát Nokia.
3/13 anonim válasza:
Miben van magasabb szinten? Ugyanaz az ARM11 proci, 512 helyett 256 mega ram, kis kijelző, fixfókuszos kamera... 25 ezret sem ér.
4/13 anonim válasza:
Ja, és még a GPU-t és a vakut is kispórolták belőle, pedig az a legalja telefonokban is van már manapság.
5/13 anonim válasza:
Igen, túlárazott, de mégsem egy Made in China. És ha az ilyen kategóriás készülékeket figyelembe vesszük, nincs értelme a hardver izmosságán lovagolni, a fontosabb dolgokban bizony a Nokia lesz a jobb. Értem ezalatt a jobb kijelzőt, az elfogadhatóbb méretet (igaz kinek hogy), bár a RAM kevesebb, de a proci több, szóval ez legyen semleges. A 3G-t úgysem használja ki, szóval hagyjuk. A kamera szólhatna a Skate javára, de ezt önmagában kevesellem. Tesztképek alapján hiába az autofókusz, foltos, mosódott képeket produkál még távoli tárgyak esetén is. Ez az eredménye az olcsó kínai optikának. A videót tekintve már megintcsak bukik. A vaku nagy hiány, igaz, de én akkor is inkább a Nokiának adnám a pontot...
6/13 anonim válasza:
A világ legnevesebb telefongyártója vagy egy noname kínai?? Na dönts innentől Te Kérdező! ;-)
7/13 anonim válasza:
#4: A GPU megléte alapfeltétel a Symbian^3, Anna és Belle rendszerek számára, a GUI hardveres gyorsítása miatt, ezért nem is spórolták ki azt:
"Graphics Processor: 2D Graphics HW Accelerator with OpenVG 1.1 support"
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
És melyik a gyorsabb?
2011. dec. 8. 16:57
10/13 anonim válasza:
A rendszer optimalizáltságától függ. Szerintem gyorsaságban nem lenne egetverő különbség a két készülék között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!