Melyik a jobb telefon? Melyik telefont vegyem meg?
Figyelt kérdés
Írtam ki a minap egy kérdést, bár szerintem rossz kategóriába tettem. Ez nem egy olyan kérdés, hogy jaaaaaj mit vegyek a pasimnak! Tudom mit veszek, mire van szüksége. Csak véleményeket szeretnék, hogy melyik a jobb telefon, melyiket érdemesebb megvenni.2011. dec. 5. 19:24
1/5 A kérdező kommentje:
2011. dec. 5. 19:25
2/5 anonim válasza:
Hát, mindenképp ezek közül szeretnél választani? Mert 26ért van Telenor OneTouch, ami egész jó készülék.
Amúgy a C2 jobb.
3/5 A kérdező kommentje:
Ragaszkodik a Nokiához, ez a kedvenc márkája.
Nem tudom, hogy amit írtál, a OneTuch az milyen, de a nevéből ítélve érintőképernyős. Vagy tévedek?
Érintőképernyős semmiképp nem lenne jó neki, mert géplakatos, és elég olajos, poros műhelyben dolgozik.
2011. dec. 5. 19:58
5/5 anonim válasza:
Végülis, az érintős telefonokat is lehet vigyázva használni. :)
Csak venni kell 1 fóliát rá. Amúgy igen, érintős, Androidos, s ez az egyetlen készülék az Androidosok közül, ami megéri a legjobban az alsókategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!