Samsung Galaxy Ace vagy Galaxy S a jobb telefon?
Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban? Ugyanúgy 5MP kamera, az acenak android 2,2 viszont az s-nek 2,1 az operációs rendszere, ezért sem értem, hogy miért drágább az S. Nem nagyon értek a telefonokhoz, annyit tudok, hogy ilyen árkategóriában szeretnék telefont venni, de mivel nagyon tetszenek az Iphoneok, vmi olyasmi kinézetet, és a Samsungok hasonlítanak a legjobban rá.:) Főleg az Ace, de itt kb mindenki csak rosszat írt róla, nem tudom, hogy megéri-e megvenni, mert egy telefont nem csak egy 1 évig akarok használni.:S2011. dec. 2. 22:42
1/5 anonim válasza:
A Galaxy S pontosan annyival jobb amennyivel drágább.
Az android operációs rendszer különbsége nem feltétlen takar minőségbeli különbséget. Nem látom értelmét itt műszaki paramétereket sorolni mert felesleges, te csak nézd meg bekapcsolt állapotban mindkét telefon kijelzőjét. Meglátod a különbséget (ami az árkülönbség egyik jelentős forrása ).
2/5 Nyúlós lónyál válasza:
Nem éri meg. Az Ace túl van árazva, ráadásul elavult. Az S jobb. Vakuja sajnos nincs, viszont HD videofelvételre képes. Az Ace nem igazán alkalmas videók készítésére. Ezek kívül az Ace kijelzője valami botrányosan gyenge darab, mondhatni egy hulladék. ARMv6-os procit kapott az S ARMv7-esével szemben, alacsonyabb órajelen pörög, ami a következőt jelenti: nem elég, hogy lassabb, de még flash támogatás sincs. Ebből adódóan egy normális videót nem tud lejátszani a legkülönbözőbb weboldalakon a YouTube-ot kivéve. Viszont én inkább a Samsung Galaxy W-t ajánlanám, az még az S-re is ráver és nem kerül sokkal többe.
3/5 Electronicperson válasza:
Csak annyit mondok ,hogy az Ace-n akadozik az angry birds.
Egy kis hasonlítgatás, a jobb oldali az Ace a bal az S:
Processzor: 1Ghz | 800 Mhz
Képernyő: 4" super amoled | 3,5" tft és csak két ujjat támogat.
Sztem az S sokkal jobb ,de inkább S Plus-t vegyél mert ugyanannyiba kerülnek és a Plus jobb.
4/5 anonim válasza:
Utolsónak: a sima S jobb, mint a Plus.
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek, egész délután keresgéltem, de sehol sem volt már sima galaxy s, és mindenhol mondták, hogy már nem is lesz, szóval végül s plust vettem.de eddig imádom, és tényleg jobb, mint az ace, ha már csak a képernyőt nézzük, akkor is:DDköszönöm!
2011. dec. 3. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!