Melyek a jó mobil telefon márkák?
Venni akarok egy új telót,viszonylag elfogadható áron,de tudjon mindent.
Tippeket kérek melyik fajtát válasszam!
Hmm.. Most felsorolom jósági rendben a telefonmárkákat!
Nokia
Sony Ericson
Lg
Samsung
Motorola
Típus függő! (tom h már megvetted és s.e. lett de nem baj :P)
Szóval típus függő! nálam az android nagyon bejön!
szóval no.i-t semmi kééppen se vegyél mert már kínai.
(mondjuk meg kel hagyni h sokáig a legjobb márka volt és talán még mindig az, de nem sokáig) Ha nem lesz androidos készülékei akkor hamar porbatipurják!
Olvastam egy cikket még tavaly h a nokia kezd romlani (index.hu) Ráadásul nemrég mondták a híradóban h a nokia megy ázsiába (Kínába).
Most egy rövid történet ami velem történt:
(Mindig is nokiám volt, mondjuk a talót sem én választottam apukámtól kaptam a régi telóját stb., mikor elmentünk nézni szülinapomra egy telefont akkor megláttam egy samsungot (monte) (Akkor még nem érdekelt az android) és mikor elveszett az iPhone klónom akkor nézegettem a telefonokat és megláttam és tudtam h nekem sose lesz olyan csak álmodni tudtam róla, szóval mikor mentük akkor megláttam és akkor már nagyon olcsó volt. Apukámnak még mindig nokiája volt, és folyton vitatkoztunk h melyik a jobb (nokia vs. samsung). és megmontam apukámnak h már pedig a nokia csődbe fog menni. Rá egy kb. 1 évvel (vagyis most) lett egy androidos telóm (amit én vettem). Bár az is Kínai, nem tagadom de a jó kínai (ami ritka :D) apukámnak is megtetszett az android. mikor néztük a tv-t benne volt h a nokia kínába megy, apukámnak az orra alá dörgőltem h megmondtam, megmondtam. Ő is vett egy androidos telefont ami Samsung.)
Ezzel a kistörténettel nem azt akarom mondani h most mindenki kövesse az apukámat meg mninden hanem azt h ő is megjárta.
(EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, NEM KÉREK ROSSZ KOMENTÁRT!)
(nekem most zte skatem van)
Remélem segítettem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!